OBN uživo (2017)

0

Dobijao sam dosta zahteva da pronađem OBN uživo kanal da se gleda preko neta, i našao sam jedan koji je zadovoljavajući.

Dešava se da nekad slika koči, ali to je verovatno samo trenutno, možda je server opterećen i slično. A možda je i vaš internet sporiji u tom trenutku. Na kraju ovog članka imate kratko uputstvo kako da proverite brzinu interneta.

Kako da gledate OBN uživo?

Potrebno je da imate VLC web plugin instaliran i Firefox. Pogledajte detaljno uputstvo koje sam pisao.

Zatim otvorite ovaj članak u Firefox-u i video će krenuti!

To je to!

Treba napomenuti da nekad stream ne radi, npr. ako puštaju neki program koji ne sme da se prenosi uživo preko interneta onda ugase prenos. Možete bez problema gledati i sa minimalnom brzinom interneta, ako pretpostavimo da je minimalna u Srbiji 4Mbps.

Ako nemate flat paket, već megabajte koje trošite, onda povedite računa da ih ne prekoračite. Možete preuzeti neki softver koji meri potrošnju interneta, tj. megabajta. Ja koristim ovaj da merim brzinu internet saobraćaja uživo a ima i opciju da prati potrošnju – https://www.softperfect.com/products/networx/

Da proverote brzinu interneta idite na ovaj link i sačekajte da se testiranje završi (par sekundi) – https://fast.com/

Ostale članke o online TV kanalima možete pronaći ovde: https://www.saznajnovo.com/tag/tv-online/
Nijedan video snimak, ili link ka snimku, koji se može videti na ovoj stranici nije u vlasništvu sajta www.saznajnovo.com, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostalim… Samim tim sajt www.saznajnovo.com nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava, molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.saznajnovo.com. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici bloga www.saznajnovo.com/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube). Stoga, sadržaj sa ove veb stranice koristite na sopstvenu odgovornost!

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!