Prisma aplikacija uskoro za Android, prijavite se za Beta verziju

Prisma aplikacija je postala popularna „preko noći“ i sigurno su vas njeni filteri zatrpali na svim mogućim društvenim mrežama. Međutim, dostupna je samo za iOS uređaje, što me je iznenadilo koliko ljudi ima iPhone u Srbiji, s obzirom na njegovu cenu, a niko nema para…

Elem, ako spadate u veću populaciju koja koristi Android, a dopadaju vam se njeni efekti, tj. nisu vam se smučili još uvek, onda su ovo dobre vesti za vas.

Prisma uskoro dolazi na Android platformu u Beta verziji i možete se već sada prijaviti na njihovom sajtu. To je prijava samo za Newsletter ali ko će ih znati, možda će vas tako imati u vidu. Svakako, prvi ćete saznati kada aplikacija bude dostupna za Android, a možda i budu delili download linkove u email poruci.

Prijavite se ovde – http://prisma-ai.com/

Update [20.07.2016.]:

Prisma .apk fajl – http://www.apkmirror.com/apk/prisma-labs-inc/prisma-art-photo-editor/prisma-art-photo-editor-1-0-release/prisma-art-photo-editor-1-0-android-apk-download/

Kako instalirati .apk fajl – https://www.saznajnovo.com/2012/01/kako-instalirati-aplikaciju-na-android-bez-market-a/

Pored toga, za TNW portal kreatori aplikacije su izjavili da planiraju još mnogo toga, npr. uvođenje efekata za video snimke, filtere za 360 slike i još dosta novih filtera.

Slike Prisma Beta aplikacije za Android:

prisma for android
Slika: tnw
prisma for android
Slika: tnw
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *