Facebook Messenger: kalkulator i konvertor jedinica

Postoji sada već dovoljno robota za FB Messenger, i to zaista dobrih i zanimljivih, među kojima je Chatible o kojem sam pisao, a u ovom članku vam predstavljam još jedno korisnog robota – CalcBot.

CalcBot ima mogućnost računanja i konvertovanja valuta i jedinica kao što su težina, daljina… Dovoljno je da unesete naredbu i pošaljete kao poruku, i odgovor dobijate u roku od par trenutaka.

Google već ima dosta napred sistem koji radi sve to, ali zašto ne bi bilo dostupno i na Facebook-u? Nema razloga, zato je i napravljen ovaj robot. Uvek je pri ruci.

Primeri:

calcbot facebook messenger (2) calcbot facebook messenger (2)

Zanimljiva upotreba bot api-a koju je Facebook nedavno predstavio. Ako znate za još nekog zanimljivog, napišite u komentaru.

https://www.facebook.com/calcbot/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *