Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

World Of Warcraft Legion – trailer, cena, zahtevi

6
Ad
 

Najnovija ekspanzija popularne igrice WoW Legion nam donosi dosta toga novog, a već sada se može kupiti na sniženju, pogledati trailer i sistematski zahtevi.

Blizzard je prema mnogima „ubio“ onaj stari osećaj igranja ove popularne igrice. Nekadašnji ogromni WoW svet je bilo teško preći, takođe je bilo potrebno nekoliko nedelja pa čak i meseci da se završi jedan Raid kako bi neko dobio legendarno oružje. U Legion ekspanziji ceo svet se može preleteti ili teleportovati u nekoliko trenutaka, a nekadašnja legendarna oružja se sada dobijaju odmah na početku. Gde je tu čar igranja WoW-a?

wow legion

Međutim, Blizzard je uspeo da balansira taj stari osećaj igranja WoW-a koji postoji kod starih igrača tako što je više upleo celu priču, a ne samo ono novo. Tako da i novi igrači mogu da upoznaju stari WoW i šta se krije iz cele priče, a opet stari će se prisetiti kako je to nekad bilo.

Lično sam WoW prestao da igram kada se pojavila ekspanzija Mists Of Pandaria, a igram ga od prve ekspanzije – The Burning Crusade (TBC). Razlog je što jednostavno nisam imao osećaj da je to onaj WoW koji poznajem. Ali, to nije samo slučaj kod mene već kod hiljade i hiljade igrača, što je uslovilo da popularnost ove igre opadne.

wow legion

Prema raznim člancima po stranim blogovima i portalima Legion je ekspanzija koja ima zadatak da vrati igrače i osećaj „velikog sveta“ koji je, ustvari, i proslavio ovu igricu. Naravno, postoje nova legendarna oružja do kojih nije lako doći, uprkos činjenici da su stari Raid-ovi sada mnogo lakši.

WoW Legion Cena

No, dosta je bilo teoretisanja, verujem da želite da već sada probate novu ekspanziju Legion. Našao sam je na popustu i košta oko 3.800 dinara, a možete je kupiti ovde: https://www.instant-gaming.com/en/1136-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-legion/

Biće vam potrebna original verzija WoW-a koja košta oko 1.500 dinara (dobijate: TBC, Wotlk, Cataclysm, Mists of Pandaria i Warlords of Draenor) – https://www.instant-gaming.com/en/150-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-battle-chest/

Na tom sajtu možete naći razna sniženja za gotovo sve igrice, a već sam pisao uputstvo kako da kupite tamohttps://www.saznajnovo.com/2016/06/kupovina-steam-i-origin-igrica-po-niskim-cenama/

WoW Legion zahtevi

Minimum Requirements
OS: Win Xp 32
CPU: Core 2 Duo E8500 3.16GHz / Phenom II X3 720
RAM: 2 GB
GPU: GeForce GT 440 v2 / Radeon HD 5670 512MB
HDD: 45 GB

WoW Legion Trailer

WoW Battle Chest

Možete za nekih 1.500 dinara kupiti prethodne WoW ekspanzije:

– The Burning Crusade
– Wrath of the Lich King
– Cataclysm
– Mists of Pandaria
– Warlords of Draenor

https://www.instant-gaming.com/en/150-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-battle-chest/

Ad

become-a-patron-2