World Of Warcraft Legion – trailer, cena, zahtevi

Najnovija ekspanzija popularne igrice WoW Legion nam donosi dosta toga novog, a već sada se može kupiti na sniženju, pogledati trailer i sistematski zahtevi.

Blizzard je prema mnogima „ubio“ onaj stari osećaj igranja ove popularne igrice. Nekadašnji ogromni WoW svet je bilo teško preći, takođe je bilo potrebno nekoliko nedelja pa čak i meseci da se završi jedan Raid kako bi neko dobio legendarno oružje. U Legion ekspanziji ceo svet se može preleteti ili teleportovati u nekoliko trenutaka, a nekadašnja legendarna oružja se sada dobijaju odmah na početku. Gde je tu čar igranja WoW-a?

wow legion

Međutim, Blizzard je uspeo da balansira taj stari osećaj igranja WoW-a koji postoji kod starih igrača tako što je više upleo celu priču, a ne samo ono novo. Tako da i novi igrači mogu da upoznaju stari WoW i šta se krije iz cele priče, a opet stari će se prisetiti kako je to nekad bilo.

Lično sam WoW prestao da igram kada se pojavila ekspanzija Mists Of Pandaria, a igram ga od prve ekspanzije – The Burning Crusade (TBC). Razlog je što jednostavno nisam imao osećaj da je to onaj WoW koji poznajem. Ali, to nije samo slučaj kod mene već kod hiljade i hiljade igrača, što je uslovilo da popularnost ove igre opadne.

wow legion

Prema raznim člancima po stranim blogovima i portalima Legion je ekspanzija koja ima zadatak da vrati igrače i osećaj „velikog sveta“ koji je, ustvari, i proslavio ovu igricu. Naravno, postoje nova legendarna oružja do kojih nije lako doći, uprkos činjenici da su stari Raid-ovi sada mnogo lakši.

WoW Legion zahtevi

Minimum Requirements
OS:Win Xp 32
CPU:Core 2 Duo E8500 3.16GHz / Phenom II X3 720
RAM:2 GB
GPU:GeForce GT 440 v2 / Radeon HD 5670 512MB
HDD:45 GB
Recommended Requirements
OS:Win 10 64
CPU:Core i5-3330 3.0GHz / FX-6300
RAM:4 GB
GPU:GeForce GTX 750 Ti / Radeon R7 260X v2
HDD:45 GB

WoW Legion Trailer

WoW Battle Chest

Možete za nekih 1.500 dinara kupiti prethodne WoW ekspanzije:

– The Burning Crusade
– Wrath of the Lich King
– Cataclysm
– Mists of Pandaria
– Warlords of Draenor

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

6 komentara

  1. Buraz bas citam ovo sto si napisao u vezi wow-a ja sam hteo da uzmem i mislim da cu uzeti ali me interesuje da li je taj sajt (instant-gaming) dobar i da nije neka prevara posto nikad nisam uzimao preko neta igricu?pozdrav

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *