World Of Warcraft Legion – trailer, cena, zahtevi

6

Najnovija ekspanzija popularne igrice WoW Legion nam donosi dosta toga novog, a već sada se može kupiti na sniženju, pogledati trailer i sistematski zahtevi.

Blizzard je prema mnogima „ubio“ onaj stari osećaj igranja ove popularne igrice. Nekadašnji ogromni WoW svet je bilo teško preći, takođe je bilo potrebno nekoliko nedelja pa čak i meseci da se završi jedan Raid kako bi neko dobio legendarno oružje. U Legion ekspanziji ceo svet se može preleteti ili teleportovati u nekoliko trenutaka, a nekadašnja legendarna oružja se sada dobijaju odmah na početku. Gde je tu čar igranja WoW-a?

wow legion

Međutim, Blizzard je uspeo da balansira taj stari osećaj igranja WoW-a koji postoji kod starih igrača tako što je više upleo celu priču, a ne samo ono novo. Tako da i novi igrači mogu da upoznaju stari WoW i šta se krije iz cele priče, a opet stari će se prisetiti kako je to nekad bilo.

Lično sam WoW prestao da igram kada se pojavila ekspanzija Mists Of Pandaria, a igram ga od prve ekspanzije – The Burning Crusade (TBC). Razlog je što jednostavno nisam imao osećaj da je to onaj WoW koji poznajem. Ali, to nije samo slučaj kod mene već kod hiljade i hiljade igrača, što je uslovilo da popularnost ove igre opadne.

wow legion

Prema raznim člancima po stranim blogovima i portalima Legion je ekspanzija koja ima zadatak da vrati igrače i osećaj „velikog sveta“ koji je, ustvari, i proslavio ovu igricu. Naravno, postoje nova legendarna oružja do kojih nije lako doći, uprkos činjenici da su stari Raid-ovi sada mnogo lakši.

WoW Legion Cena

No, dosta je bilo teoretisanja, verujem da želite da već sada probate novu ekspanziju Legion. Našao sam je na popustu i košta oko 3.800 dinara, a možete je kupiti ovde: https://www.instant-gaming.com/en/1136-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-legion/

Biće vam potrebna original verzija WoW-a koja košta oko 1.500 dinara (dobijate: TBC, Wotlk, Cataclysm, Mists of Pandaria i Warlords of Draenor) – https://www.instant-gaming.com/en/150-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-battle-chest/

Na tom sajtu možete naći razna sniženja za gotovo sve igrice, a već sam pisao uputstvo kako da kupite tamohttps://www.saznajnovo.com/2016/06/kupovina-steam-i-origin-igrica-po-niskim-cenama/

WoW Legion zahtevi

Minimum Requirements
OS: Win Xp 32
CPU: Core 2 Duo E8500 3.16GHz / Phenom II X3 720
RAM: 2 GB
GPU: GeForce GT 440 v2 / Radeon HD 5670 512MB
HDD: 45 GB

WoW Legion Trailer

WoW Battle Chest

Možete za nekih 1.500 dinara kupiti prethodne WoW ekspanzije:

– The Burning Crusade
– Wrath of the Lich King
– Cataclysm
– Mists of Pandaria
– Warlords of Draenor

https://www.instant-gaming.com/en/150-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-battle-chest/

Povezano:
6 komentara
 1. Ivan kaže

  Hvala druze ,pozdrav

 2. ivan kaže

  Buraz ako budem uzeo Legion wow jel dobijas neki boost mozda?pozdrav

  1. Stefan Marjanov kaže

   Mislim da ne, sem ako Blizzard nešto ne poklanja.

 3. Ivan kaže

  Buraz bas citam ovo sto si napisao u vezi wow-a ja sam hteo da uzmem i mislim da cu uzeti ali me interesuje da li je taj sajt (instant-gaming) dobar i da nije neka prevara posto nikad nisam uzimao preko neta igricu?pozdrav

  1. Stefan Marjanov kaže

   Jeste, ima dosta dobrih ocena https://uk.trustpilot.com/review/instant-gaming.com
   Sve je sigurno, sve radi bez problema. A i da bude problema, imaju podršku i odgovoriće. Ja sam im pisao bio i bili su ljubazni baš.

   1. Ivan kaže

    Hvala buraz sada mi je lakse :)pozdrav :)

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.