Android Mobilni

Corgi – Android lockscreen koji prikazuje novosti

corgi

Ako volite da čitate vesti iz bilo koje oblasti, morate probati ovu aplikaciju. Corgi je zapravo lockscreen aplikacija koja nudi nekoliko standardnih opcija ali ono što je njena glavna prednost to je prikaz vesti iz oblasti koje želite. Takođe, možete dodati Feedly nalog i odatle povlačiti novosti!

Ima Lollipop dizajn što mi se posebno dopada, a vestima se pristupa prevlačenjem prsta ka levo. Ako vas mrzi da povlačite prst stalno, Corgi svakako prikazuje po jednu vest na dnu zaključanog ekrana. Ako tapnete na nju otvoriće se panel sa svim vestima i ona će biti u fokusu. Svaku vest možete proširiti, otvoriti celu u veb pregledaču ili podeliti.

Kao što sam napomenuo, Lollipop dizajn je u pitanju što znači da imate prečice za kameru i telefon, a naravno i obaveštenja (morate odobriti aplikaciji da čita obaveštenja u panelu sa podešavanjima).

Ono što bih još istakao to je zaštita privatnosti pa tako možete odabrati opciju da se ne prikazuje sadržaj obaveštenja. A možete podesiti PIN, Pattern ili Fingerprint (ako uređaj ima senzor otiska prsta) kao zaštitu.

  [Unofficial] Android 5.1 Lollipop za Galaxy S2 [I9100]

corgi scs

Aplikacija se konstantno unapređuje a u razgovoru sa autorom saznao sam da trenutno rade na uvođenje dodatnih servisa pored Feedly-a. Podrška je odlična, imaju G+ grupu i Beta verziju.

Ova aplikacija će zameniti vaš dosadni lockscreen i uvek vas držati obaveštene o dešavanjima iz sfere interesovanja koje vi odaberete.

Besplatna je i možete je preuzeti sa Play prodavnice: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swipe.android

Zvanični sajt: http://getcorgi.com/

Google+ Beta grupa: https://plus.google.com/u/0/communities/116912355108157101521

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger