Igrica u kojoj je pod lava!

Da li ste kao mali zamišljali da je pod u kući lava pa skakali sa jednog komada nameštaja na drugi? Bilo je to lepo vreme bez računara i pametnih telefona. Pošto smo odrasli više ne možemo da igramo tu igru, ali se zato neko setio i napravio za računar – jeeeej!

hot lava game free

Hot Lava

naziv je te igre i za sada imamo samo trailer sa isečcima Gameplay-a, ali je i to bilo dovoljno da se pretplatim za Beta testera.

Igrica je, kako kreatori kažu, kombinacija veštine kretanja Parkour i detinjstva. Igra se iz prvog lica, baš kao i popularna igra „Mirror’s Edge“.

Igra je već dobila prvi Update 10. juna, koji uključuje:

  • Climbing mechanics
  • Death animations
  • Lighting overhaul

hot lava game free

Koliko sam uspeo da vidim iz video snimka i slika, igra ima solidnu grafiku, a od sistematskih zahteva znamo samo ovo:

MINIMUM:
OS: Windows 7
Memory: 2 GB RAM
DirectX: Version 9.0
Storage: 5 GB available space

Hot Lava je igrica koja će se sigurno dopasti starijima ali i mlađima. Možete se prijaviti za Beta verziju na zvaničnom sajtu:

http://playhotlava.com/

Steam link: http://store.steampowered.com/app/382560/

Izvor, slike: store.steampowered.com/app/382560/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *