Kako da vidite kada ste napravili svoj Facebook nalog?

0

Ako ste se nekad zapitali kada ste napravili svoj Facebook nalog, to možete proveriti na malo teži način. Zašto? Jer je Facebook uklonio godine iz desne kolone na profilnim stranicama. Ipak, postoji nekoliko načina da saznate kada ste napravili profil.

1. način – email

Kada kreirate FB nalog dobijate na email (kojim ste se prijavljivali ili još uvek prijavljujete na nalog) poruku dobrodošlice. Potražite je tako što ćete u polje pretrage ukucati „Welcome to facebook“.

see-when-joined-facebook-1

2. način – profilna slika

Ako ste stavili profilnu sliku odmah po otvaranju naloga onda možete jednostavno otvoriti tu sliku i videti kada je postavljena. Ako ste je u nekom trenutku bili obrisali, onda vam ova metoda neće pomoći.

3. način – Activity Log

Na svom profilu kliknite na aktivnost naloga i sa desne strane će se pojaviti spisak godina. Najstarija godina koju vidite je godina kada ste kreirali nalog. Ako želite da vidite tačan datum, morate kliknuti na tu godinu i skrolovati skroz dole do poslednje (tj. prve) objave/aktivnosti.

see-when-joined-facebook-1see-when-joined-facebook-1

4. način – preuzmite kopiju naloga

Ovo je i zvaničan način koji Facebook preporučuje. Preuzimanje profila je jednostavno i pisao sam upustvo: Kako vratiti obrisane slike, poruke i statuse sa Facebook-a?

A evo i Facebook uputstvo: https://www.facebook.com/help/212802592074644

Tu se nalaze sve informacije o vašem profilu pa i datum kada ste napravili nalog.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.