WiFi + Data = brži surf i download!

Ok, imamo WiFi i mobilni internet ali telefon u jednom trenutku koristi samo jednu od te dve konekcije kada surfujemo internetom, ili nešto preuzimamo. Zar ne bi bilo bolje kada bi se koristile obe mreže, da se brzine kombinuju? Da, i to ova aplikacija upravo omogućava!

Radi se o aplikaciji Speedify i donosi nam upravo mogućnost korišćenja dve ili više konekcija za surfovanje ili preuzimanje sadržaja sa interneta!

https://www.youtube.com/watch?v=99vdmYvkgf4

Šta to znači?

Primera radi, ako imate 4G (ili 3G) na telefonu sa mnogo megabajta, a pored toga ste u dometu WiFi mreže, samo se povežite na tu WiFi mrežu, uključite mobilni internet i aktivirajte ovu aplikaciju. Sada će telefon koristiti obe mreže i njihove brzine.

Ali, to nije sve! Speedify podržava, pored mobilnog interneta i WiFi mreže, još i ethernet konekciju i USB modeme sa 3G/4G mrežom! Ako sve to imate u laptopu, ovaj program će ih sve koristiti.

Ograničenje

Jedino što imate 2GB mesečno protoka u Free paketu. Ali, ako platite 9 dolara mesečno možete imati za taj mesec neograničen protok. Ili, ako baš ne znate šta ćete sa parama, možete platiti godišnje 50 dolara za unlimited godinu.

Podrška

Speedify podržava Windows i Mac računare, kao i iOS i Android uređaje. Sve aplikacije su besplatne.

Kako ovo instalirati?

Otvorite ovaj link http://speedify.com/download/ i odaberite gde želite da koristite Speedify. Preuzmite softver/aplikaciju i instalirajte. Samo pratite uputstva. Neću pisati ovde korake jer ih sam program/app lepo prikazuje.

Dobra stvar je što možete ograničiti megabajte za mobilnu mrežu da slučajno aplikacija ne prekorači pa vam napravi velik račun.

A svakako i vi sami možete ograničiti mobilni internet, o čemu sam pisao: https://www.saznajnovo.com/2014/06/sprecite-prekoracenje-internet-protoka-na-android-uredajima/

Uživajte!

http://speedify.com/download/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *