5 skrivenih Google igrica

Google je pun iznenađenja i uvek nas obraduje nekom novom skrivenom igricom ili opcijom. U ovom članku pišem o 5 zanimljivih igrica koje su skrivene, a uz koje ćete se, nadam se, lepo zabaviti.

1) Atari Breakout

atari-breakout-google-play-game

Ukucajte „Atari Breakout“ (bez navodnika) u Google polje za pretragu, lupite Enter, otvorite rezultate pretrage za slike i učivajte u igrici! Ili samo kliknite na ovaj link. Svima nam je dobro poznata i verujem da ćete se zabaviti uz nju. Platformu pomerajte strelicama na tastaturi ili mišem.

2) Solitaire

solitaire-google-game-play

Opet dobro poznata igrica koja je stekla popularnost kod radnika na šalterima i ostalim radnim mestima gde je protok klijenata velik. Možete izabrati lak i teški mod i početi sa igranjem. Samo kliknite ovaj link i zatim „Click To Play“.

3) Tic Tac Toe (iks – oks)

tic-tac-toe-iks-oks-google-play

Koliko smo se samo zabavljali uz ovu igru na časovima matematike i ostalih dosadnih predmeta u školi. Možete igrati protiv računara i onda birate težinu, ili protiv prijatelja.

4) Zerg Rush

zerg-rush-google-game-play

Još jedna zanimljiva igra koja je veoma jednostavna: „O“ slova napadaju linkove u rezultatima pretrage i skidaju im „živote“, a vi morate da klikćete na ta slova koja napadaju kako biste ih neutralisali.

5) PacMan

pacman-google-game-play

Ova klasična igra nam je svima poznata i sada je mžete igrati direktno u Google pretrazi. Prvi put se pojavila kao igra u Google pretrazi u vidu Google Doodle, ali je sada dostupna za igranje bilo kada. Dovoljno je da u pretragu ukucate „Pacman“ i kliknete „Click to play“.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *