Bitwalking – zaradite hodajući!

0

Bitwalking je aplikacija za Android uređaje koja generiše novac dok hodate. Jednostavno je instalirajte, kreirajte nalog i gotovo. Aplikacija radi u pozadini i ne morate misliti na nju, kad god detektuje kretanje generisaće vam Walking Dollars.

Walking Dollars je digitalna valuta ove aplikacije koju kasnije možete pretvoriti u dolare. Prosečno možete zaraditi dolar na dan. Možda zvuči malo ali ako često idete negde peške što da ne zaradite koji dolar? A možda vas natera da se malo pokrenete.

Nedostatak je što morate imati uključenu lokaciju kako bi aplikacija detektovala realno kretanje, tj. da ne bi korisnici koristili senzore pokreta u telefonu za lažiraje kretanja.

Takođe, za sada ne možete kreirati novčanik u koji ćete konvertovati poene u dolare ako ste iz Srbije, jer je ta opcija ograničena na nekoliko država. Ipak, možete je koristiti naravno već sada i početi da sakupljate Walking Dollars pa kasnije konvertujete kada bude dostupno i kod nas.

Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti sa Play prodavnice – https://play.google.com/store/apps/details?id=bitwalking.bitwalking

http://www.bitwalking.com/

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.