Paladins: Champions of the Realm

Svi gejmeri su do sad čuli uveliko za Overwatch popularnu igricu koja nam stiže iz kompanije Blizzard. Ali veliko razočarenje za mene, između ostalog, je što mi je računar slab za tu igru. Tačnije, grafička je preslaba ali ostatak računara jede sve od softvera za doručak (ne igram igrice, šta ću).

Paladins je igrica za računare koji ne mogu da pokrenu Overwatch, a kreator te igre je već poznati Hi-Rez studio. Poznato? Da, ista ekipa je pravila Smite igru, o kojoj sam već pisao.

paladins-game-beta-download-1
Slika: gry-online.pl

Ako niste upoznati sa ovim tipom igre, radi se o tome da imate svoj profil i tražite 5v5 meč u kojem birate heroja za taj meč – isto kao i u Dota i LoL igricama. Kada igra pronađe meč za vas, birate dostupne heroje i eventualno skinove ako ste kupili. Svaki heroj ima svoje magije i pripada jednoj od 4 „klase“: front line, damage, support, flank.

Igra je u prvom licu (sem na početku kada jašete konja… videćete sve), dakle vidite ruke i oružje. Možete kupovati posebne boost opcije, kada igra krene, u svojoj bazi (nešto kao Item-i u Dota-i i LoL-u). Samo je ovde sistem mnogo prostiji. Ultimate dobijate nakon što nanesete određeni damage na protivnike.

paladins-game-beta-download-2
Slika: gratispcgames.net

Kada podignete level dobijate sanduk koji sadrži kartice sa određenim magijama. Takođe i neku vrstu novčića, odnosno in-game money. Kristali su valuta koja se teže dobija a najčešće kupuje novcem i njima se dalje kupuju bolji skinovi itd.

Igra je vrlo zabavna, jednostavna, i zarazna. Ne bih mnogo pisao o njoj već preporučujem da pogledate kratki Gameplay i krenete sa instalacijom. Besplatna je.

paladins.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *