Pojavila se Facebook Messenger Lite aplikacija

Već smo upoznati sa Facebook Lite aplikacijom za one slabije Android uređaje, a sada možemo preuzeti i Messenger Lite aplikaciju.

Messenger Lite se pojavila na Apkmirror sajtu i to u verziji 1.0 a nakon što sam je testirao mogu reći da ugrađeni čet sistem u Facebook Lite aplikaciji radi bolje i ima više mogućnosti. Ipak, ovo je tek prva verzija i verujem da će biti dosta novina.

Iskreno, malo me je iznenadio ovaj potez kompanije Facebook ali kada bolje razmislim i moglo se očekivati budući da je i regularnu Messenger aplikaciju izdvojio iz primarne.

Tako da sad možemo videti kako će Facebook praviti ekosistem primarnih i ekosistem Lite verzija svojih aplikacija. Mada, mogli bi da porade na primarnim aplikacijama malo, pojedoše sve resurse telefona…

Bilo kako bilo, Messenger Lite aplikaciju možete preuzeti sa Apkmirror sajta i instalirati kao običnu .apk aplikaciju: https://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger-lite/

Play Store link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.mlite

Uputstvo za instalaciju .apk fajlova potražite ovde: https://www.saznajnovo.com/2012/01/kako-instalirati-aplikaciju-na-android-bez-market-a/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *