Facebook Messenger uveo klasik arkadne igrice!

0

Ako ste mislili da već previše vremena gubite dopisivajući se preko Messenger aplikacije 24/7/365, i igrajući basket i fudbal, varate se. Sada možete još više vremena protraćiti koristeći ovu aplikaciju koja se hrani sokom iz baterija telefona.

Naime, radi se o klasik igricama kao što su Pac-Man, Space InvandersGalaga i druge, koje možete igrati sa vašim prijateljima direktno preko Messenger aplikacije. Da li treba pomenuti da možete igrati sa više prijatelja ukoliko kreirate grupni čet?

newsroom-games-1
Slika: newsroom.fb.com

Za sada 17 igrica dobijate kada ažurirate Messenger, ali nisu dostupne još u svim državama. Ja sam Beta tester već duži period i još uvek nisam dobio ove igrice, što znači da je vreme polako da se selim u neku razvijeniju i normalniju državu.

Dok ne dobijete ovo ažuriranje, ili se ne iselite iz Srbije, možete pogledati promo video koji je objavila FB Messenger stranica na…. pa Facebook-u, naravno.

games-titles
Slika: newsroom.fb.com

Izvori FB newsroom
Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.