Facebook Messenger uveo klasik arkadne igrice!

Ako ste mislili da već previše vremena gubite dopisivajući se preko Messenger aplikacije 24/7/365, i igrajući basket i fudbal, varate se. Sada možete još više vremena protraćiti koristeći ovu aplikaciju koja se hrani sokom iz baterija telefona.

Naime, radi se o klasik igricama kao što su Pac-Man, Space InvandersGalaga i druge, koje možete igrati sa vašim prijateljima direktno preko Messenger aplikacije. Da li treba pomenuti da možete igrati sa više prijatelja ukoliko kreirate grupni čet?

newsroom-games-1
Slika: newsroom.fb.com

Za sada 17 igrica dobijate kada ažurirate Messenger, ali nisu dostupne još u svim državama. Ja sam Beta tester već duži period i još uvek nisam dobio ove igrice, što znači da je vreme polako da se selim u neku razvijeniju i normalniju državu.

Dok ne dobijete ovo ažuriranje, ili se ne iselite iz Srbije, možete pogledati promo video koji je objavila FB Messenger stranica na…. pa Facebook-u, naravno.

games-titles
Slika: newsroom.fb.com
Izvori: 1. FB newsroom
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *