Facebook Messenger uveo klasik arkadne igrice!

0

Ako ste mislili da već previše vremena gubite dopisivajući se preko Messenger aplikacije 24/7/365, i igrajući basket i fudbal, varate se. Sada možete još više vremena protraćiti koristeći ovu aplikaciju koja se hrani sokom iz baterija telefona.

Naime, radi se o klasik igricama kao što su Pac-Man, Space InvandersGalaga i druge, koje možete igrati sa vašim prijateljima direktno preko Messenger aplikacije. Da li treba pomenuti da možete igrati sa više prijatelja ukoliko kreirate grupni čet?

newsroom-games-1
Slika: newsroom.fb.com

Za sada 17 igrica dobijate kada ažurirate Messenger, ali nisu dostupne još u svim državama. Ja sam Beta tester već duži period i još uvek nisam dobio ove igrice, što znači da je vreme polako da se selim u neku razvijeniju i normalniju državu.

Dok ne dobijete ovo ažuriranje, ili se ne iselite iz Srbije, možete pogledati promo video koji je objavila FB Messenger stranica na…. pa Facebook-u, naravno.

games-titles
Slika: newsroom.fb.com
Izvori FB newsroom
Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.