WordArt se vratio i to u online izdanju!

0

Ako ste se devedesetih imali računar, ili provodili vreme kod nekoga ko je imao, sigurno znate koliko je WordArt bio važan u to vreme. Sa samo nekoliko klikova vaš dokument izgleda lepše, a najteža odluka je bila koji stil odabrati.

Ako vam nedostaju ta vremena možete se prisetiti makar na trenutak kakvo je to uživanje bilo kreirati WordArt pomoću online alata makewordart.com

Dizajn sajta kopira izgled starog MS Word-a, a čim ga otvorite videćete dobro poznate WordArt stilove. Kliknite na neki i unesite tekst u polje koje se pojavi. Možete dodati koliko želite, podešavati veličinu i poziciju. Nakon što završite samo kliknite „Finish“ i odaberite radnju: podeliti na Facebook-u, Twitter-u, Tumblr-u ili samo preuzeti u računar.

Sama navigacija kroz sajt i generisanje slike je usporena, baš kao nekada. Ako ste koristili stari Word često onda znate šta je strpljenje.

Posetite sajt na adresi http://makewordart.com/ i zabavite se!

Izvor: tnw

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.