Kako omogućiti obaveštenja za Facebook objave bez ostavljanja komentara?

Još uvek viđam komentare po statusima koje korisnici pišu samo da bi dobijali obaveštenja o novim komentarima. Zato pišem ovaj članak u kojem ću objasniti kako se prijaviti za nova obaveštenja za neku objavu bez ostavljanja komentara.

Ova obaveštenja su korisna, recimo ukoliko želite da pratite tok diskusije na nekoj objavi a ne želite da ostavite neki komentar samo da biste dobijali obaveštenja. Opcija je dostupna već neko vreme ali, kao što rekoh, ne znaju svi za nju jer je malčice skrivena.

1) Odaberite objavu koju želite da pratite

2) U gornjem desnom uglu kliknite na malenu strelicu (kao kada želite da prijavite lažne objave)

3) Izaberite opciju „Turn on notifications for this post“

4) To je to!

turn on notifications for this post facebook
Slika: saznajnovo

Da isključite obaveštenja za tu, ili bilo koju drugu objavu (čak i one na kojima ste napisali komentar), uradite to isto:

1) Klik na strelicu u gornjem desnom uglu

2) Izaberite „Turn off notifications…“

Sada znate kako da se prijavite za nova obaveštenja na nekoj objavi bez ostavljanja komentara.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *