PewDiePie obrisao svoj Youtube kanal

Kao što je i obećao u jednom video snimku, PewDiePie je obrisao svoj Youtube kanal nakon što je dostigao 50 miliona pretplatnika.

Pre dva dana pojavio se video na njegovom kanalu gde je pokazao da briše svoj kanal… hmm kako je to moguće? Naravno, jer sve je to bila šala oko brisanja naloga. Ipak, on je održao obećanje i obrisao svoj kanal – Jack septiceye2.

Naime, 20. oktobra PewDiePie je objavio video snimak sa naslovom „HUGE UPDATE: MY NEW 2ND CHANNEL!“ gde je zatražio da se svi pretplate tamo kako bi ponovo dostigao dovoljan broj pratilaca za Golden Play Button. Zašto? Jer mu je prvobitni došao slomljen, tj. ispao je iz okvira.

Dakle, on jeste rekao da će obrisati svoj kanal, ali nije rekao koji. Mnogi su prevideli da ima drugi kanal (Jack septiceye2) i otuda panika po medijima u proteklih nekoliko dana (to se dešava kada mediji trče pred rudu).

Tako da, ne morate da brinete, PewDiePie nastavlja da izbacuje nove klipove, a novi nalog više nije aktivan.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *