Kako igrati Yu-Gi-Oh! Duel Links u Srbiji?

3

Yu-Gi-Oh! Duel Links se pojavio napokon i dostupan je za preuzimanje sa Play prodavnice. Međutim, ne možete ga instalirati iz bilo koje države, pa tako ni iz Srbije.

Naravno, postoji rešenje, isto ono koje smo primenili kada se pojavio Pokemon Go:

 1. Preuzmite .apk fajl sa Apkmirror sajta
 2. Instalirajte .apk fajl prema ovom uputstvu
 3. Otvorite aplikaciju i igrajte!

Prvo će biti potrebno da preuzmete nekoliko većih fajlova, a preporučuje se WiFi za to. Nakon toga počeće poduži tutorijal kroz koji vas vodi aplikacija sa žutim strelicama. U prvih 10-ak minuta ćete se upoznati sa aplikacijom ali i osnovama kako se ova igrica igra.

yu-gi-oh! srbija
Slika: play store

Prvo ćete igrati single player a posle možete izazivati na duel ostale igrače preko interneta. Takođe postoji rang lista, šopovi… sve što inače in-app purchases multiplayer igre imaju. Interfejs je lepo odrađen ali se može doraditi za High Quality telefone. Tu su i glasovi i vizuelni efekti koji vas prate kroz igru.

Yu-Gi-Oh! je dobro poznata igra iz istoimene animirane serije i bila je popularna kod nas nekada, čak su se održavali i turniri. Sada možete ovu igricu igrati i na svom Android uređaju i prisetiti se detinjstva.

Povezano:
3 komentara
 1. Lav kaže

  Hvala Vam puno. Mnogo ste mi pomogli

 2. Dencha kaže

  Trazi update a igrica nije legalna u Srbiji…kraj igrice…Ne moze se update-ovati ?

  1. Stefan Marjanov kaže

   Opet odeš na apk-mirror i skineš novu verziju.

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.