Kako igrati Yu-Gi-Oh! Duel Links u Srbiji?

Yu-Gi-Oh! Duel Links se pojavio napokon i dostupan je za preuzimanje sa Play prodavnice. Međutim, ne možete ga instalirati iz bilo koje države, pa tako ni iz Srbije.

Naravno, postoji rešenje, isto ono koje smo primenili kada se pojavio Pokemon Go:

  1. Preuzmite .apk fajl sa Apkmirror sajta
  2. Instalirajte .apk fajl prema ovom uputstvu
  3. Otvorite aplikaciju i igrajte!

Prvo će biti potrebno da preuzmete nekoliko većih fajlova, a preporučuje se WiFi za to. Nakon toga počeće poduži tutorijal kroz koji vas vodi aplikacija sa žutim strelicama. U prvih 10-ak minuta ćete se upoznati sa aplikacijom ali i osnovama kako se ova igrica igra.

yu-gi-oh! srbija
Slika: play store

Prvo ćete igrati single player a posle možete izazivati na duel ostale igrače preko interneta. Takođe postoji rang lista, šopovi… sve što inače in-app purchases multiplayer igre imaju. Interfejs je lepo odrađen ali se može doraditi za High Quality telefone. Tu su i glasovi i vizuelni efekti koji vas prate kroz igru.

Yu-Gi-Oh! je dobro poznata igra iz istoimene animirane serije i bila je popularna kod nas nekada, čak su se održavali i turniri. Sada možete ovu igricu igrati i na svom Android uređaju i prisetiti se detinjstva.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

3 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *