Saznajte na koju poznatu ličnost ličite

Microsoft je kreirao još jedan zanimljiv alat pomoću kojeg možete saznati sa kojom se to poznatom osobom vaše lice podudara najviše.

CelebsLike.me je sajt na kojem možete proveriti upravo to, a dovoljno je da otpremite svoju sliku i sačekate par sekundi. Kada se traženje završi, videćete svoju sliku i sliku poznate ličnosti sa kojom se najviše podudara, zatim procenat podudarnosti, i ispod još nekoliko poznatih ličnosti sa manje ili isto podudarnosti.

Imajte na umu, pošto je to M$ projekat, koristiće vašu sliku (ali ne i vaše informacije) u unapređenju alata! O tome će vas i obavestiti kada krenete da upload-ujete svoju sliku.

Radi testa možete odabrati neku sliku sa njihovog sajta.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *