Listing poziva MTS (fiksni)

8

Ako ste poželeli da vidite listing odlaznih poziva za svoj fiksni telefon, na MTS sajtu to možete učiniti. U ovom članku detaljno uputstvo kako da vidite listing poziva za svoj fiksni telefon.

Biće vam potrebno:

  1. Email adresa
  2. JMBG vlasnika linije
  3. Jedan mesečni telefonski račun
  4. Internet

Uputstvo: listing poziva MTS

1) Pre svega pronađite šifru korisnika jer će vam trebati tokom registracije.

Tu šifru ćete videti u gornjem levom uglu bilo kog mesečnog računa za fiksni telefon. Šifra je broj sastavljen od 7 cifara i nalazi se odmah pored naziva „Šifra korisnika:“, tako da ne možete da pogrešite. Šifra je u ovom formatu: 0000000/x (gde je x broj priključaka) i uzimate samo brojeve do kose crte (dakle: 0000000).

listing poziva mts fiksni
Slika: mts.rs

2) Idite na MTS portal i izvršite registraciju – https://www.mts.rs/users/registracija

Unesite JMBG vlasnika linije i ispod popunite anti-bot polje (prepišite slova sa slike iznad tog polja). Kliknite „Dalje“.

listing poziva mts fiksni

Zatim, u ovom koraku unesite onu šifru korisnika koju ste pronašli na mesečnom računu za fiksni telefon. Kliknite „Dalje“.

listing poziva mts fiksni

Na sledećem ekranu ćete videti ime i prezime vlasnika linije koje je automatski dodato nakon unosa JMBG-a i šifre korisnika. Ispod unesite podatke koje ćete koristiti za prijavu: korisničko ime, lozinka i Email adresa. Kada popunite sva polja, kliknite na „Upoznat/a sam i saglasan/na sa uslovima…“ i kliknite „Dalje„.

listing poziva mts fiksni

Sada će se pojaviti poruka da je aktivacioni link poslat na unetu email adresu. Otvorite email sanduče i kliknite na link koji je pristigao.

3) Listing

Kada se prijavite na svoj novokreirani nalog, bićete preusmereni na stranicu „Aktivni servisi“, a vi treba da kliknete na „Listing“ karticu – link.

Sada ćete videti listing odlaznih poziva sa vašeg fiksnog broja. Možete izabrati mesec na samom vrhu, a ispod možete menjati stranice. Takođe, imate ispod listinga i taster za preuzimanje trenutne liste u računar.

listing poziva mts fiksni
Slika: saznajnovo.com

Usluga je, koliko sam video, besplatna. Barem ja ništa nisam platio tokom registracije, a nisam morao ni posebno da aktiviram uslugu, već je tu bila.

Povezano
PRIKAŽI KOMENTARE (8)