Listing poziva MTS (fiksni)

Ako ste poželeli da vidite listing odlaznih poziva za svoj fiksni telefon, na MTS sajtu to možete učiniti. U ovom članku detaljno uputstvo kako da vidite listing poziva za svoj fiksni telefon.

Biće vam potrebno:

 1. Email adresa
 2. JMBG vlasnika linije
 3. Jedan mesečni telefonski račun
 4. Internet

Uputstvo: listing poziva MTS

1) Pre svega pronađite šifru korisnika jer će vam trebati tokom registracije.

Tu šifru ćete videti u gornjem levom uglu bilo kog mesečnog računa za fiksni telefon. Šifra je broj sastavljen od 7 cifara i nalazi se odmah pored naziva „Šifra korisnika:“, tako da ne možete da pogrešite. Šifra je u ovom formatu: 0000000/x (gde je x broj priključaka) i uzimate samo brojeve do kose crte (dakle: 0000000).

listing poziva mts fiksni
Slika: mts.rs

2) Idite na MTS portal i izvršite registraciju – https://www.mts.rs/users/registracija

Unesite JMBG vlasnika linije i ispod popunite anti-bot polje (prepišite slova sa slike iznad tog polja). Kliknite „Dalje“.

listing poziva mts fiksni

Zatim, u ovom koraku unesite onu šifru korisnika koju ste pronašli na mesečnom računu za fiksni telefon. Kliknite „Dalje“.

listing poziva mts fiksni

Na sledećem ekranu ćete videti ime i prezime vlasnika linije koje je automatski dodato nakon unosa JMBG-a i šifre korisnika. Ispod unesite podatke koje ćete koristiti za prijavu: korisničko ime, lozinka i Email adresa. Kada popunite sva polja, kliknite na „Upoznat/a sam i saglasan/na sa uslovima…“ i kliknite „Dalje„.

listing poziva mts fiksni

Sada će se pojaviti poruka da je aktivacioni link poslat na unetu email adresu. Otvorite email sanduče i kliknite na link koji je pristigao.

3) Listing

Kada se prijavite na svoj novokreirani nalog, bićete preusmereni na stranicu „Aktivni servisi“, a vi treba da kliknete na „Listing“ karticu – link.

Sada ćete videti listing odlaznih poziva sa vašeg fiksnog broja. Možete izabrati mesec na samom vrhu, a ispod možete menjati stranice. Takođe, imate ispod listinga i taster za preuzimanje trenutne liste u računar.

listing poziva mts fiksni
Slika: saznajnovo.com

Usluga je, koliko sam video, besplatna. Barem ja ništa nisam platio tokom registracije, a nisam morao ni posebno da aktiviram uslugu, već je tu bila.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

8 komentara

 1. Ovaj telekom je stvarno samo reklama ! Sta god da trazis ? Uvaljuju mi reklame !Pokusavam pronaci nacin da proverim fiksni racun ! Sve , kao nesto , registrujte se na taj i taj sajt ! Ja ga otvorim a oni mi uvaljuju reklam za mobilnu telefoniju !
  Cist idiotizam !!!

 2. Hvala za slikovit pokušaj rešavanja lavirinta pred kojim se nađe i u njemu izgubi siroti korisnik. Ali, nisam uspela da im probijem tvrđavu i dođem do uvida u račun za fiksni broj, grrr! Registrovala se, prijavila… ne da! Kad odem na fiksne usluge daje mi opciju samo za mobilne, unesite prepaid bla, bla…
  Prilikom resistrovanja ne postoji više polje šifra korisnika gde se unosi ID broj sa računa…
  Neverovatni su!
  :)
  E, Telekome, Telekome, zamršeni Telekome…

  • Hmm ne mogu da pomognem jer evo ja sam se prijavio na nalog i imam listing, i sve ostale informacije, za fiksni. Možda ne mogu novi korisnici, ne znam, bilo bi dobro ako bi još neko probao pa potvrdio.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *