Pretvorite bilo koji URL u emotikone!

Da li ste znali da možete napraviti link koji se sastoji od emotikona? Da, i možete birati sami koje emotikone želite da se nalaze u linku!

Kako napraviti link sastavljen od emotikona?

Zapravo je veoma jednostavno, a i zabavno, u par koraka:

  • Posetite linkmoji.co
  • U polje unesite link koji želite
  • Enter
  • Kraj!

Dobićete link sastavljen od emotikona ali možete da ga uredite, tj. izbacite i dodate neke sa liste, tako što ćete kliknuti na taster „Customize„.

Možete i obrisati sve i dodati svoje, ali morate paziti da ima minimalan broj. U toku dodavanja taster „Customize it“ će pozeleneti kada ispunite taj uslov za minimum broj emotikona. Možete dodati i više od toga, naravno, da biste još bolje ukrasili link. Možda neke nećete videti ukoliko ih vaš sistem ne podržava, ali ih možete ukloniti i staviti druge.

emotikon link
Izvor: saznajnovo.com

Kada napravite link koji želite, možete ga jednostavno kopirati i podeliti. Kada ga unesete u adresnu liniju i pokušate da mu pristupite, otvoriće se linkmoji sajt i odmah će vas redirektovati na link koji ste na početku uneli.

emotikon link
Izvor: saznajnovo.com

Primera radi, ovo je link koji vodi ka saznajnovo.com:

http://linkmoji.co/♠♣????

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *