Proverite koji je film neprikladan za gledanje sa roditeljima

0

Čuli ste za neki dobar film i želeli biste da ga pogledate zajedno sa roditeljima, ali ne znate da li ima nekih neprijatnih scena.

Na Balkanu je tradicija da se kanal na TV-u prebaci brzinom svetlosti kada se naiđe na film u kojem je, u tom trenutku, neka erotska scena. Zato postoji sajt koji će vam reći da li u nekom filmu postoje erotske scene i tako možete odlučiti da li da pustite taj film pred roditeljima ili ne.

Sajt je krajnje jednostavan, dovoljno je da unesete naziv filma (kada počnete da unosite slova pojaviće se lista) i da izaberete neki. Kada uđete u film, videćete naziv filma, sliku, trejler, kao i ocene iz tri kategorije: Sex scene, Nudity i Sexual violence. Ispod toga se nalazi i konačna ocena – film je bezbedan za gledanje pred roditeljima, ili nije.

is movie safe for watch with parents

Takođe, možete i vi dati svoj glas kako biste potvrdili rezultate, ili možda odabrati da se ne slažete. Na taj način ćete pomoći u izgradnji konačne ocene.

Još bih napomenuo, a što ćete videti na sajtu, možete pretražiti većinu filmova koji su se pojavili u periodu između 1995. i 2017. godine (svake godine se gornja granica pomera za jednu godinu, normalno).

https://cringemdb.com/

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.