Skype Lite – Skype za 2G mrežu

0

Skype je svima dobro poznat servis koji nam omogućava da se čujemo i vidimo sa bilo kime iz bilo kog kraja sveta. Međutim, u Srbiji je kvalitet mobilnog interneta daleko od zadovoljavajućeg, pa je Skype predstavio aplikaciju upravo za područja gde je mobilni internet slab – Skype Lite.

Da ne bude zabune, Skype nije uvideo problem sa mobilnim internetom u Srbiji, već je primarno fokusirao pažnju na Indiju pa je i aplikacija dostupna upravo samo tamo. Ali, lepota Android sistema je što imate potpunu slobodu pa tako možete ovu aplikaciju instalirati iako ste iz Srbije, ili bilo koje druge države.

Kako instalirati Skype Lite u Srbiji (i ostalim državama)?

Princip je isti kao i kada smo instalirali Pokemon Go, Yu-Gi-Oh!, Facebook Lite, Google Duo… i ostale aplikacije koje u početku nisu bile dostupne u celom svetu.

  1. Preuzmite .apk fajl sa Apkmirror sajta
  2. Instalirajte .apk fajl prema ovom uputstvu
  3. Otvorite aplikaciju i uživajte!

Šta Skype Lite nudi?

  • Klasičan čet
  • Integracija sa SMS-om
  • Štednja internet protoka za Skype pozive
  • Praćenje potrošnje interneta
  • Deljenje slika, emotikona i fajlova
  • itd.

Skype Lite će, siguran sam, postati dostupan u svim državama u svetu u svetu kada dobiju dovoljan Feedback, ali ako ste nestrpljivi možete odmah instalirati i prijaviti se sa postojaćim (ili kreirati novi) nalogom.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.