Uskoro nova opcija na Facebook-u: komentari u vidu ćaskanja!

Oni Chat prozori na dnu ekrana na Facebook sajtu su korisni jer ostaju uvek tu dok se krećete kroz sam Facebook. Međutim, Facebook će izgleda uvesti novu opciju i time poboljšati i bolje iskoristiti taj prostor.

Naime, desilo mi se nešto neočekivano, pojavio mi se komentar u vidu prozora za ćaskanje i spremno polje da odgovorim na komentar.

Nisam video ni čuo da se ovo ikome pojavilo, ali meni jeste. Verujem da Facebook testira ovu opciju i da će tek postati regularna.

Kako izgleda? Isto kao i bilo koji drugi prozor za ćaskanje samo što se u naslovu nalazi ime osobe koja je autor objave, u sadržaju se nalaze komentari i polje za unos komentara, i podešavanja da se ode na izvornu objavu ili zatvori prozorče.

facebook comments in chat
Izvor: saznajnovo.com
facebook comments in chat
Izvor: saznajnovo.com

Kako vam se čini ova mogućnost? Da li biste voleli da se pojavi i da li biste je koristili?

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *