5 fenomenalnih Android aplikacija koje nećete naći u Play prodavnici!

Aplikacija za Android ima dosta, oko 2.8 milijardi samo u Play prodacnici. Ali, neke zaista zanimljive i korisne nisu našle svoje mesto tamo, zbog raznih razloga. Zato, u ovom članku pišem o pet takvih aplikacija jer mislim da će vam biti korisne.

Napomena: svaka od ovih aplikacija se instalira tako što se preuzme .apk fajl i instalirate ručno. Pogledajte uputstvo ovde.

#1 OGYoutube

ogyoutube-screens

Ova aplikacija je modifikovana verzija Youtube aplikacije i ima dosta mogućnosti koje originalna nema. Recimo, možete slušati pesme u pozadini! Ili odabrati bilo koju rezoluciju video snimka (koju video podržava) bez obzira na rezoluciju ekrana samog uređaja.

OGYoutube uputstvo i link za preuzimanje

#2 Lucky Patcher

Lucky-Patcher-App

Aplikacija je namenjena isključivo za Root-ovane uređaje (vidi kako root-ovati uređaj), a služi za krekovanje aplikacija. Možete, recimo, besplatno uzeti neku valutu u igrici koja se inače plaća. Ili jednostavno krekovati besplatnu verziju da bude puna. Ili skinuti .apk fajl pro verzije i krekovati je da radi stalno.

Link za preuzimanje

#3 Amazon Underground

besplatne aplikacije koje se placaju amazon
Slika: amazon

O ovoj aplikaciji sam nedavno pisao i zaslužuje da je opet pomenem. Ukratko: možete besplatno instalirati pune verzije aplikacija koje se inače plaćaju. Kako? Pročitajte u ovom članku.

#4 WiFi Killer

wifi-killewifi-killewifi-kille

Još jedna aplikacija za Root korisnike a služi za izbacivanje željenih uređaja sa WiFi mreže. Da, možete jednostavno blokirati interner željenim (ili svim) korisnicima koji su povezani na istu WiFi mrežu na kojoj ste i vi. O ovoj aplikaciji, i nekoliko sličnih za hakovanje WiFi mreže, sam pisao već pa pročitajte.

#5 Popcorn Time

popcorn srbija

O ovm servisu sam takođe pisao, ali ukratko: omogućava vam da gledate filmove i serije preko interneta, a pomoću torrent-a. Izaberete film/seriju, pustite, počeće da se preuzima u računar, odaberete prevod i gledate! Postoji i Android aplikacija koja nije na Play Store (jasno je zašto) i možete je pronaći ovde.

To je ta lista. Ukoliko i vi imate neke zanimljive aplikacije koje nisu na Play Store, predstavite ih u komentaru.

Odricanje odgovornosti: nisam autor alata koji se nalaze u ovom tekstu. Odričem se odgovornosti za eventualne štete i posledice po vas i/ili uređaj nastale usled korišćenja alata iz ovog teksta. Sve radite na sopstvenu odgovornost.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *