5 fenomenalnih Android aplikacija koje nećete naći u Play prodavnici!

1

Aplikacija za Android ima dosta, oko 2.8 milijardi samo u Play prodacnici. Ali, neke zaista zanimljive i korisne nisu našle svoje mesto tamo, zbog raznih razloga. Zato, u ovom članku pišem o pet takvih aplikacija jer mislim da će vam biti korisne.

Napomena: svaka od ovih aplikacija se instalira tako što se preuzme .apk fajl i instalirate ručno. Pogledajte uputstvo ovde.

#1 OGYoutube

ogyoutube-screens

Ova aplikacija je modifikovana verzija Youtube aplikacije i ima dosta mogućnosti koje originalna nema. Recimo, možete slušati pesme u pozadini! Ili odabrati bilo koju rezoluciju video snimka (koju video podržava) bez obzira na rezoluciju ekrana samog uređaja.

OGYoutube uputstvo i link za preuzimanje

#2 Lucky Patcher

Lucky-Patcher-App

Aplikacija je namenjena isključivo za Root-ovane uređaje (vidi kako root-ovati uređaj), a služi za krekovanje aplikacija. Možete, recimo, besplatno uzeti neku valutu u igrici koja se inače plaća. Ili jednostavno krekovati besplatnu verziju da bude puna. Ili skinuti .apk fajl pro verzije i krekovati je da radi stalno.

Link za preuzimanje

#3 Amazon Underground

besplatne aplikacije koje se placaju amazon
Slika: amazon

O ovoj aplikaciji sam nedavno pisao i zaslužuje da je opet pomenem. Ukratko: možete besplatno instalirati pune verzije aplikacija koje se inače plaćaju. Kako? Pročitajte u ovom članku.

#4 WiFi Killer

wifi-killewifi-killewifi-kille

Još jedna aplikacija za Root korisnike a služi za izbacivanje željenih uređaja sa WiFi mreže. Da, možete jednostavno blokirati interner željenim (ili svim) korisnicima koji su povezani na istu WiFi mrežu na kojoj ste i vi. O ovoj aplikaciji, i nekoliko sličnih za hakovanje WiFi mreže, sam pisao već pa pročitajte.

#5 Popcorn Time

popcorn srbija

O ovm servisu sam takođe pisao, ali ukratko: omogućava vam da gledate filmove i serije preko interneta, a pomoću torrent-a. Izaberete film/seriju, pustite, počeće da se preuzima u računar, odaberete prevod i gledate! Postoji i Android aplikacija koja nije na Play Store (jasno je zašto) i možete je pronaći ovde.

To je ta lista. Ukoliko i vi imate neke zanimljive aplikacije koje nisu na Play Store, predstavite ih u komentaru.

Odricanje odgovornosti: nisam autor alata koji se nalaze u ovom tekstu. Odričem se odgovornosti za eventualne štete i posledice po vas i/ili uređaj nastale usled korišćenja alata iz ovog teksta. Sve radite na sopstvenu odgovornost.

Povezano

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete poslati upit preko kontakt stranice.

1 komentar
  1. Šerlok kaže

    Šerloče, nadam se da znaš da je LuckyPatcher ilegalan softver