Jednim klikom kreirajte Youtube listu pesama!

Ako volite da slušate muziku preko Youtube-a, a ne želite da svaki put ručno pravite posebnu Play listu, ovaj dodatak za Chrome će vam biti od velike pomoći.

Dodatak pod nazivom TubeLister će kreirati Youtube Play listu od svih otvorenih Youtube kartica (engl. Tab). Kako tačno radi: otvorite, recimo, 10 kartica sa Youtube pesmama, kliknete na TubeLister i on će sve kartice zatvoriti i ostavi jednu u kojoj je lista tih pesama. Na taj način možete slušati sve te pesme bez potrebe da ručno menjate kartice.

tubelister chrome tut
Slika: saznajnovo.com

Uputstvo:

  1. Instalirajte TubeLister sa ovog linka
  2. Otvorite Youtube pesme u posebnim karticama
  3. Kliknite na TubeLister

Napomena: ako ste imali otvorene neke Youtube kartice pre instalacije dodatka, potrebno je da ih zatvorite i ponovo otvorite.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *