Ova igra vam omogućava da kreirate svoj Gaming PC

Postoji igra u kojoj možete kreirati svoj Gaming PC iz snova. Krećete se u 3D prostoru i postavljate redom komponente u kućište i povezujete ih klikom miša.

Ovo je igra tipa simulator u kojoj imate veliki izbor komponenti za sklapanje svog računara iz snova. Imate ispred sebe prazno kućište i potrebno je da ubacite delove u njega i sve ih povežete na pravilan način.

Igra je u razvojnoj fazi i dostupna je za Windows, Linux i Mac računare. Njen kreator je rekao da trenutno radi na redizajnu radnog prostora u igri i pokušava da doda još tačnije i bolje 3D modele komponenti, i da možemo uskoro očekivati novu verziju.

Igra je besplatna za preuzimanje ali pre toga vas pita da donirate. Ako ne želite, možete kliknuti na „No thanks, just take me to the downloads“ i zatim možete odabrati sistem za koji želite da preuzmete igru.

Link za preuzimanje

Link sajta

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *