Xperia Touch pretvara svaku površinu u veliki Android tablet!

Xperia Touch pretvara bilo koju površinu u Touch Screen površinu, a najbolje od svega je što pokreće Android OS! Što bi značilo da imate Android uređaj sa Touch Screen-om na bilo kojoj površini.

Ovaj projektor je kompaktan i elegantan, ima ceo Android sistem u sebi i može da projektuje sliku dijagonale od 23 do 80 inča na bilo kojoj površini. Znači, možete pokrenuti neku igricu i zabaviti dete, ili možda kućnog ljubimca, bez brige da li će oštetiti ekran uređaja.

xperia touch
Izvor: xperia

Možete raditi sve što i na bilo kom Android uređaju: instalirati aplikacije, igrati igrice, pisati poruke… bukvalno sve. Pitate se da li poseduje Multi-touch? Naravno, registruje više prstiju. Možete koristit svih deset ali se pokazalo da ih ne registruje sve u isto vreme baš najbolje.

Što se specifikacija tiše:

  • RAM: 3GB LPDDR, 32 microSD
  • CPU: nisam našao podatak
  • OS: Android N
  • Senzori: Mikrofon, Accelerometer*2, GPS, Gyro, Ambi-light, Barometar, Temperature, Humidity, Human detection
  • Povezivanje: USB Type-C, NFC, BT 4.2, WiFi, HDMI Type-D
  • Projektor: Autofokus projektora, rezolucija 1366×768, 100 lumens
  • Two-way Stereo zvučnici
  • Kamera: 13mpx

Na zvaničnom sajtu, odakle su i gore navedene specifikacije, piše da baterija može da izdrži 1 sat uz konstantu reprodukciju video zapisa, a inače koristi USB 15V za napajanje.

xperia touch
Izvor: xperia

Što se cene tiče, i nije velika… ukoliko živite u normalnoj državi (dakle ne u Srbiji), a ona iznosi 1.600 USD, tj. oko 1.500 EUR.

Da li je ovaj uređaj vredan tih para? Ako mene pitate, naravno da ne bih kupio jer je životni standard ovde takav kakav jeste. Međutim, ako bi prepolovili cenu, i dimenzije uređaja (sada su v134,d143,š69), uz mali upgrade baterije, verovatno bih kupio.

Kako se vama čini? Pogledajte i video pa napišite komentar.

Izvori: 1. Sonymobile 2. Max Lee
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *