10 zanimljivih sajtova koji će vas zabaviti ako vam je dosadno

Dosadno vam je? Želite instant zabavu? Pogledajte ovu listu od 10 sajtova na kojima ćete pronaći zanimaciju. Naravno, ako vi znate za neke slične samo ih napišite u komentaru.

#1 Ted Talks

sites when you are bored
Slika: saznajnovo.com

TED je započet kao jedna konferencija davne 1984. godine, a sada broji više hiljada nastupa iz raznih krajeva sveta na preko 100 različitih jezika. Možete čuti najmoćnije i zaista korisne govore uspešnih ljudi, među kojima su i neki iz Srbije.

#2 Slik

sites when you are bored
Slika: saznajnovo.com

Šta god nacrtali na ovom sajtu, makar neku žvrljotinu, to će izgledati kao da je crtao pravi umetnik.

#3 Akinator

sites when you are bored
Slika: saznajnovo.com

Duh iz čarobne lampe koji će vam čitati misli! Sve što treba da uradite jeste da zamislite neku javnu ličnost, odgovarate na pitanja i duh će pokušati da pogodi o kome se radi. Dosta je tačan mogu reći.

#4 Ecosia

ecosia

O ovom projektu sam već pisao, u suštini sadite drveće dok pretražujete internet. Veoma dobar projekat i zato ga ponovo pominjem. Detaljnije možete pročitati ovde.

#5 The Face of Facebook

sites when you are bored
Slika: saznajnovo.com

Preko milijardu Facebook profilnih slika na jednom mestu! Kliknite negde da biste pogledali sliku. Koje su šanse da pronađete sebi nekog poznatog? Gotovo nikakve, ali je zanimljivo.

#6 Incredibox

sites when you are bored
Slika: saznajnovo.com

Volite muziku? Na ovom sajtu možete bez ikakve muke kreirati neku svoju. Šta god kreirali mislim da će zvučati super.

#7 Globegenie

street-view-random-places

Ovaj sajt će vas „teleportovati“ na nasumične lokacije u svetu i to u Google Street View modu. Najbolji način da istražite našu planetu.

#8 LittleAlchemy

sites when you are bored
Slika: saznajnovo.com

Imate 4 osnovna elementa iz prirode: vatra, voda, vazduh i zemlja, uz pomoću koji treba da dobijete nove elemente. Igra koja će vas okupirati satima.

#9 This is Sand

sites when you are bored
Slika: saznajnovo.com

Kreirajte slike pomoću peska, digitalnog naravno. Sipajte pesak raznih boja kako biste kreirali slike, a mogu se kreirati zaista lepe.

#10 Saznaj Novo

Ovaj blog. Trudim se da objavljujem što više i što korisnije tekstove, da izaberem one za koje mislim da vredi pročitati. Zato vas neće zatrpati novostima o svakoj sekundi koja se desi na internetu, što je i osnovna ideja bloga. Hvala na podršci :)

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *