Arena Sport 1 UŽIVO prenos (2018) – VLC/Android

Arena sport uživo možete gledati uživo preko interneta ukoliko nemate u svom IPTV ili paketu kod kablovskog operatera. Neki operateri ni nemaju u svojoj ponudi neke kanale, dok drugi imaju, pa se korisnici moraju snalaziti.

Arena sport 1 uživo (2018) Metod 1

Linkovi:

AdBlock detektovan! AdBlock alat blokira IPTV linkove. Molimo te da isključiš AdBlock za ovaj sajt i osvežiš ovu stranicu.
Ažurirano: 16.12.2018. u 16:07h

Arena sport 1 preko VLC-a na računaru

1) Pokrenite VLC player (preuzmi)
2) Pritisnite dva puta na tastaturi „L“ da se aktivira „Loop one“ (vidi sliku ispod)
vlc loop one
3) Pritisnite CTRL+N na tastaturi
4) U polje koje se pojavilo nalepite stream link

Arena sport 1 preko Android-a

1) Instalirajte i pokrenite VLC Android (free)
2) U levom panelu izaberite „Stream“ stavku
3) Nalepite neki od VLC linkova iz ovog članka
4) Tapnite na tri tačke, desno od pauze
vlc android repeat
5) Tapnite na dve strelice tako da ikonica bude narandžasta
vlc android repeat

Napomena: Ako koristite neki AdBlock alat onda imate na raspolaganju samo jedan link. Isključite AdBlock (vidi kako) ako želite da vidite ostale linkove.

Prijavi neispravan link

Arena sport 1 uživo preko web player-a

Na sledećem linku možete gledati Arena sport 1 kanal u samom veb pregledaču, ne morate ništa instalirati ni podešavati – Arena sport 1 web player.
player-image-universal

Arena sport 1 uživo (2018) Metod 3

Arena sport 1 (i ostale domaće kanale) možete takođe gledati pomoću EXYU IPTV dodatka za Kodi. Kompletno tekstualno i video uputstvo možete pronaći na ovom blogu:
Besplatni EXYU IPTV kanali preko Kodi Live TV addon-a
tv uzivo online kodi

Prednost je što kada jednom instalirate ovaj program imate TV kanale zauvek!

Na sledećem linku se nalazi spisak stranica gde se emituje Arena sport 1 uživo. Linkovi se ažuriraju pa možete proveriti tamo ukoliko nijedna od ovih metoda ne radi.
Arena sport 1 linkovi


Još kanala:

Za gledanje bilo kog kanala online, pa i ovog, biće vam potrebna malo bolja internet konekcija. Mada, današnji minimalni flat paketi kod svih internet provajdera su sasvim dovoljni. Samo obratite pažnju na protok ukoliko koristite internet sa ograničenim megabajtima.

Ako nemate flat paket, već megabajte koje trošite, onda povedite računa da ih ne prekoračite. Možete preuzeti neki softver koji meri potrošnju interneta, tj. megabajta. Ja koristim ovaj da merim brzinu internet saobraćaja uživo a ima i opciju da prati potrošnju – https://www.softperfect.com/products/networx/

Da proverote brzinu interneta idite na ovaj link i sačekajte da se testiranje završi (par sekundi) – https://fast.com/

Nijedan video snimak, ili link ka snimku, koji se može videti na ovoj stranici nije u vlasništvu sajta www.saznajnovo.com, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostalim… Samim tim sajt www.saznajnovo.com nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava, molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.saznajnovo.com. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici bloga www.saznajnovo.com/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube). Stoga, sadržaj sa ove veb stranice koristite na sopstvenu odgovornost!

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:
5 komentara
 1. DACA kaže

  KOD MENE NEMA NIGDE TA OPCIJA LOOP

  1. Stefan Marjanov kaže

   Nije obavezna, probajte i bez nje.

 2. lupuls kaže

  Samo da bude sutra za partizan.hvala puno sve radi!

 3. Urke kaže

  Hvala majstore!!!

 4. Zeljko kaže

  Pozdrav.Prve dve nedelje Arena 1 je odlično radila, dobra slika i nije prekidalo tokom utakmice.Odjednom kada bih nalepio link Vlc player bi mi izbacivao MRL input gresku.Pokusao sam jos linkova, ali svi izbacuju ovu gresku.Gledao sam ma internetu i svi kažu da se isključi firewall, ali meni je iskljičen.

Komentari su onemogućeni