Nova Google aplikacija popravlja vaše crteže u sekundi!

0

Nemate talenta za crtanje? Svaki vaš crtež liči na nasumično ispisane linije na papiru koje na kraju ne daju rezultat kakav ste želeli? Ne brinite, Google je napravio aplikaciju koja će sve vaše crteže pretvoriti u umetnička dela.

Google je već predstavio aplikaciju koja u sebi ima veštačku inteligenciju i može da veoma brzo, i precizno, prepozna šta ste počeli da crtate. A sada se pojavila aplikacija koja će vam pomoći da nacrtate šta ste želeli, čak iako nemate talenta za crtanje – AutoDraw.

Aplikacija prepoznaje šta ste želeli da nacrtate i nudi vam nekoliko gotovih crteža koji najbolje odgovaraju vašem. Kada kliknete na neki, vaš crtež se pretvara u gotov objekat koji možete pomerati i dalje nadograditi drugim crtežima.

google autodraw
Slika: saznajnovo.com

Recimo, možete početi da crtate sto i AutoDraw vam ponudi sto. Kliknete na neki i postavite ga negde. Sad počnete da crtate televizor i izaberete neki TV iz ponuđenih crteža. I onda možete da pomerate TV i postavite ga negde na sto.

Imate i opciju slobodnog crtanja i u tom slučaju Google aplikacija vam neće ponuditi gotove crteže. Možete, naravno, menjati boju olovke, dodavati tekst, vratiti se koliko želite koraka unazad, obrisati sve, popuniti polja bojom… i na kraju podeliti ili preuzeti crtež u svoj računar u vidu slike.

http://autodraw.com/

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.