Twitter Lite dostupan za sve!

2

Imate slabiji mobilni telefon ili ste možda u području gde je slaba internet konekcija, a koristite Twitter svakoga dana? Twitter Lite je odlično rešenje za vas.

Twitter je predstavio Lite verziju svog sajta koja je prilagođena za one koji imaju slabiji mobilni telefon pa ne mogu da koriste Twitter aplikaciju ili mobilnu verziju sajta. A takođe i za one koji imaju sporiji internet, pa i samo 2G konekciju. Recimo, svi vi koji imate neograničen internet ali postane spor nakon što potrošite brzi internet, ovo je odlično rešenje.

Twitter Lite se nalazi na adresi mobile.twitter.com i možete mu pristupiti iz bilo kog mobilnog veb pregledača. Pored toga što je veoma lagan i troši malo internet protoka, možete i dodatno uključiti opciju „Data Saver“ pa će se slike učitavati samo onda kada tapnete na njih i tako možete uštediti i do 70% internet protoka!

twitter-lite-show
Slika: twitter.com

A za one koji imaju instaliran moderniji veb pregledač (npr. najnoviju verziju Chrome-a) imaće i push notifikacije baš kao i da koristite pravu Twitter aplikaciju. Uz to, Twitter Lite podržava i Offline režim pa čak i da ostanete bez internet konekcije možete koristiti aplikaciju.

Svakako možete dodati prečicu sajta na svoj početni ekran pa pokretati baš kao i običnu mobilnu aplikaciju. Kada se sve to ukombinuje zaboravićete da koristite Lite verziju Twitter-a u veb pregledaču.

Povezano
PRIKAŽI KOMENTARE (2)