Zaigrajte Pac-Man igricu na Google mapama!

Prvi april je dan kada i najveće IT kompanije prave šale. Tako je i Google i ove godine napravio mini igricu i smestio je u Google mape. Kao što ste pročitali u naslovu radi se o popularnoj igrici Pac-Man.

Ako ste pomislili da će igra biti dostupna samo u većim državama, prevarili ste se jer je dostupna za sve! Takođe i za svaki grad tako da je možete igrati i u svom, pa i pored svoje kuće. Napomena jedna: igra neće raditi u delovima grada gde nema dovoljno puteva.

Kako da zaigrate ovu igricu?

Veoma je jednostavno:

1) Otvorite maps.google.com

2) Pozicionirajte se na željenu lokaciju

3) U donjem levom uglu kliknite na prozorčić Pac-Man

4) Igra počinje!

google-maps-pacman
Slika: saznajnovo.com

Krećete se strelicama na tastaturi, a pravila su već poznata. Ne znam da li će ova igrica biti dostupna i nakon prvog aprila, pa zato što pre posetite Google mape i zaigrajte.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *