Fidget Spinner – kako kupiti preko interneta jeftino?

Fidget Spinner je spravica koja pomaže ljudima sa manjkom pažnje da se bolje koncetrišu, a pored toga stvara i prijatan osećaj.

Mnogi tvrde da loše utiče na decu jer, kako kažu, ta igračka samo odvlači pažnju, što je suprotan efekat od onog koji treba da ostvari. Ali to je zato što Fidget Spinner smatraju igračkom, a to nije već je spravica za oslobađanje stresa i prvobitno nije namenjena za decu.

fidget spinner srbija
Slika: Aliexpress

Odraslim osobama neće odvlačiti pažnju jer spravicu neće smatrati igračkom, i tada ona ima pun efekat. Dosta pomaže osobama koje rade na računaru poslove koji zahtevaju dosta koncetracije. Lično koristim jednu sa dva kraja (a postoji i sa tri kraja) i dosta pomaže. Koristim je kad moram da se koncetrišem na rešavanje nekog problema, ili jednostavno dok gledam neki film na računaru.

Ako želite da kupite Fidget Spinner u Srbiji, predlažem da kupite preko interneta jer je cena manja i izbor je veći.

Kupovinu preko interneta već uveliko promovišem jer ni sam ne želim da kupujem lokalno jer su cene veće i kvalitet nije ništa bolji, čak bude i lošiji. Takođe jer mnogi kupe isto preko interneta i ovde preprodaju po 10x većim cenama – o čemu sam već pisao.

Ja sam kupio na Aliexpress sajtu jer dostavljaju za Srbiju bez dodatnih troškova. Mogu se naći za manje od jednog dolara, a i oni kvalitetniji i skuplji.

fidget spinner srbija
Slika: thegadgetflow

Da ne biste tražili dugo, uradio sam pretragu za vas i potrebno je samo da izaberete koji želite. Soritrano je po ceni i otkačio sam da bude besplatna dostava.

1) Idite na OVAJ link

2) Izaberite neki sa liste

3) Pratite uputstvo za kupovinu koje sam već detaljno pisao – UPUTSTVO

Fidget Spinner ne košta mnogo tako da vam pošta Srbije neće uračunati dodatne troškove. Ipak, imajte na umu da postoji verovatnoća (mala ali postoji) da vam naplate nešto malo. Meni se nije desilo do sada, ali imajte na umu.

Odricanje odgovornosti:

Nisam odgovoran ukoliko vam roba ne stigne ili stigne oštećena. Takvi problemi se rešavaju sa prodavcem. Ukoliko nemate 18 godina i svoj račun, posavetujte se sa roditeljam, ili vama zakonskim starateljima. Nisam odgovoran za informacije o cenama. Takođe, ni ukoliko vam bude naplaćeno više/manje za proizvod koji ste kupili prateći uputstva sa ovog sajta od cene koju ste videli na sajtu prodavca. Sve radite na svoju odgovornost.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *