Kako slušati Youtube muziku bez video snimka na Androidu?

3

Želite da slušate muziku sa Youtube-a na svom Android uređaju i da uštedite internet i bateriju? Ovo je članak za vas! Verujem da mnogi od vas koriste Youtube na telefonu za slušanje muzike, ali problem je kada nemate WiFi pa morate da koristite mobilni internet. Rešenje dolazi u vidu aplikacije pod nazivom FireTube.

Novo: pojavio se Chrome dodatak koji ima istu funkciju – pročitaj.

Pomoću ove aplikacije možete slušati Youtube pesme na svom Android uređaju bez trošenja internet protoka na video snimak. Takođe, aplikacija radi u pozadini pa možete ugasiti ekran i na taj način dodatno uštedeti bateriju.

firetube android youtube music firetube android youtube music

Od dodatnih opcija imate mogućnost automatskog generisanja predloga sledećih pesama, možete izabrati kvalitet (24, 32, 96, 128 i 192kbit/s), media plejer (ugrađeni ili ExoPlayer), početni ekran (popularno ili nedavno slušano), a možete i omogućiti opciju video snimka pa će se i on puštati uz muziku. U toku slušanja muzike možete podesiti i Sleep Timer ako planirate da spavate pa da se muzika prekine sama.

firetube android youtube music firetube android youtube music

Verovatno pretpostavljate da korišćenjem ove aplikacije nemate pristup svom nalogu, i to je tačno, ali postoji opcija za prijavu. Kako u aplikaciji piše, ako se prijavite možete sačuvati liste na svom Youtube nalogu.

Aplikacija ima lep dizajn, jednostavan interfejs, besplatna je i nema je u Play prodavnici. Ako želite da je instalirate morate preuzeti .apk fajl i instalirati ručno:

1) Preuzmite .apk fajl – link

2) Ispratite uputstvo za instalaciju .apk fajla – link

firetube android youtube music firetube android youtube music

Napomena: nisam autor aplikacije koja se nalazi u članku. Nisam upload-ovao aplikaciju na internet već kopirao link sa drugog sajta. Izvor se nalazi na kraju ovog teksta.

Izvori maketecheasier.com
Povezano:
3 komentara
 1. Splajser kaže

  Možete probati i OGYouTube. Možete se ulogovati na portal, prati vaše preglede na drugim urđajima gde ste sa istim user-om ulogovani i slično…probajte… ja sam svoj Youtube zvaničnu aplikaciju i deaktivirao.

 2. Nemanja kaže

  Napokon rešenje! Hvala :)

  1. Stefan Marjanov kaže

   Nema na čemu, uživaj :)

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.