Microsoft plaća korisnicima da koriste Bing

2

Koliko Microsoft želi da bude prvi u svemu potvrđuje i činjenica da su pokrenuli Reward program za korisnike koji koriste Bing pretraživač.

MS je još prošle godine predstavio program Microsoft Rewards preko kojeg su US korisnici mogli zaraditi određen broj poena samo koristeći Edge browser. Sada je ime programa promenjeno u Bing Rewards, a nagrađuje US i UK korisnike koji koriste Bing pretraživač.

Korisnici mogu zaraditi 3 poena po Bing pretrazi, i 1 poen za svaku potrošenu funtu u Microsoft online prodavnici. Pored toga, korisnici mogu dobiti dodatne poene radeći razne upitnike.

Ipak, postoji ograničenje: jedan korisnik može zaraditi maksimalno 30 poena na dan. To je 10 pretraga dnevno bez kupovine ičega u online prodavnici. Ali, ako korisnik koristi i Edge browser, može zaraditi do 60 poena na dan.

A za šta iskoristiti poene? Oni se mogu menjati za kartice kao što su Xbox Gift card, besplatni filmovi, Skype krediti, Groove Music… itd.

bing-rewards

Korisnik mora da pređe 500 poena u toku jednog meseca da bi dostigao drugi nivo. Kada je korisnik drugi nivo, može zaraditi maksimalno 150 poena na dan.

Zanimljiv program i verujem da bi više korisnika privukli da su ga omogućili u državama trećeg sveta gde svaki cent vredi.

Link: https://account.microsoft.com/rewards/

Izvori techviral.net
Povezano:
2 komentara
  1. Deda kaže

    Nisam neki poznavalac ali mislim da ovo neće biti interesantno u zemljama trećeg(siromašnog) sveta jer je većina Mikrosoft OS nelegalna.

    1. Stefan Marjanov kaže

      Mislim da ovaj Award program nema veze sa sistemom već samo Bing pretragom i korisničkim (Microsoft) nalogom.

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.