Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

Kako napraviti lažni poziv, ili SMS, sa Android telefonom?

1
Ad
 

Želite da se izvučete iz neprijatne situacije pomoću lažnog poziva? Lažni poziv možete napraviti u saradnji sa nekim prijateljima, ali možda ne želite da ih opterećujete ili jednostavno ne možete da nađete nikog u tom trenutku. Ne brinite, postoji Android aplikacija za lažne pozive koja je besplatna i jednostavna za korišćenje.

1) Instalirajte Fake Call

Ova Android aplikacija je besplatna i ima reklame, ali samo u podešavanjima, ne i tokom poziva – link

2) Unos lažnog kontakta

Tu unesite ime koje želite, broj telefona i sliku kontakta po želji. To je osnovno, ali možete još odabrati i glas koji će se čuti sa druge strane. Na listi glasova ćete videti audio fajlove koje imate u telefonu. Možete snimiti vašeg prijatelja kako priča određeni šablon i onda izaberete taj snimak pa će lažni poziv biti još realističniji.

lazni poziv android

U dodatnim opcijama imate još i „Private number“ ukoliko želite da piše da je broj privatan, zatim možete birati vibraciju i melodiju zvona (podrazumevana je ona koju inače koristite u telefonu), i možete još odabrati trajanje poziva.

lazni poziv android

3) Biranje izgleda

Ispod imena i broja kontakta imate i opciju izgleda ekrana za poziv. Aplikacija će pokušati da prepozna model telefona i sistem i na osnovu toga postaviti izgled koji odgovara tim sepcifikacijama. Ukoliko ne pronađe, imate u ponudi dosta standardnih izgleda pa izaberite onaj koji vaš telefon ima, ili makar približno. Recimo nemojte izabrati Gingerbread izgled za LG ako imate Android Lollipop Samsung, i slično.

4) Zakazivanje

Kada podesite sve kako želite, tapnite na „Save & make call“ i pojaviće vam se ekran gde birate vreme kada želite da se pojavi lažni poziv. Možete izabrati ZA određen broj minuta ili precizirati vreme i datum. Kada zakažete poziv, u kartici „Schedule“ će se pojaviti i tu možete videti i urediti listu.

lazni poziv android

5) Poziv

I kada dođe trenutak lažnog poziva, pojaviće se na ekranu sa izgledom, melodijom, imenom, brojem… koji ste odabrali i možete se javiti, ili ako ste se predomislili možete i prekinuti. Kada prekinete poziv pojaviće se u istoriji poziva u vašem telefonu, tako da bude još upečatljivije.

lazni poziv android

Bonus: lažne SMS poruke

Aplikacija nudi i kreiranje lažne SMS poruke pa ako vam lažni poziv ne odgovara, imate i tu opciju.

lazni poziv android

Ad
Tvoja reklama ovde

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete postaviti pitanje u grupi - Saznaj Novo pitanja i odgovori

1 komentar
  1. anggie trente kaže

    Slucajno naleteh na ovaj wow blog..ostajem ovde il;i preciznije,vracacu se .. Pozdrav tbi stefane i jedno pitanje. Kako nadmudriti app koja trazi da posaljes poruku sa tim i tim texto a za uzvrat dobijes nekakav kod …? Pretpostavljas o cemu pricam https://i.imgur.com/7BQKf5y.png