Kako napraviti lažni poziv, ili SMS, sa Android telefonom?

Želite da se izvučete iz neprijatne situacije pomoću lažnog poziva? Lažni poziv možete napraviti u saradnji sa nekim prijateljima, ali možda ne želite da ih opterećujete ili jednostavno ne možete da nađete nikog u tom trenutku. Ne brinite, postoji Android aplikacija za lažne pozive koja je besplatna i jednostavna za korišćenje.

1) Instalirajte Fake Call

Ova Android aplikacija je besplatna i ima reklame, ali samo u podešavanjima, ne i tokom poziva – link

2) Unos lažnog kontakta

Tu unesite ime koje želite, broj telefona i sliku kontakta po želji. To je osnovno, ali možete još odabrati i glas koji će se čuti sa druge strane. Na listi glasova ćete videti audio fajlove koje imate u telefonu. Možete snimiti vašeg prijatelja kako priča određeni šablon i onda izaberete taj snimak pa će lažni poziv biti još realističniji.

lazni poziv android

U dodatnim opcijama imate još i „Private number“ ukoliko želite da piše da je broj privatan, zatim možete birati vibraciju i melodiju zvona (podrazumevana je ona koju inače koristite u telefonu), i možete još odabrati trajanje poziva.

lazni poziv android

3) Biranje izgleda

Ispod imena i broja kontakta imate i opciju izgleda ekrana za poziv. Aplikacija će pokušati da prepozna model telefona i sistem i na osnovu toga postaviti izgled koji odgovara tim sepcifikacijama. Ukoliko ne pronađe, imate u ponudi dosta standardnih izgleda pa izaberite onaj koji vaš telefon ima, ili makar približno. Recimo nemojte izabrati Gingerbread izgled za LG ako imate Android Lollipop Samsung, i slično.

4) Zakazivanje

Kada podesite sve kako želite, tapnite na „Save & make call“ i pojaviće vam se ekran gde birate vreme kada želite da se pojavi lažni poziv. Možete izabrati ZA određen broj minuta ili precizirati vreme i datum. Kada zakažete poziv, u kartici „Schedule“ će se pojaviti i tu možete videti i urediti listu.

lazni poziv android

5) Poziv

I kada dođe trenutak lažnog poziva, pojaviće se na ekranu sa izgledom, melodijom, imenom, brojem… koji ste odabrali i možete se javiti, ili ako ste se predomislili možete i prekinuti. Kada prekinete poziv pojaviće se u istoriji poziva u vašem telefonu, tako da bude još upečatljivije.

lazni poziv android

Bonus: lažne SMS poruke

Aplikacija nudi i kreiranje lažne SMS poruke pa ako vam lažni poziv ne odgovara, imate i tu opciju.

lazni poziv android

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

  1. Slucajno naleteh na ovaj wow blog..ostajem ovde il;i preciznije,vracacu se .. Pozdrav tbi stefane i jedno pitanje. Kako nadmudriti app koja trazi da posaljes poruku sa tim i tim texto a za uzvrat dobijes nekakav kod …? Pretpostavljas o cemu pricam https://i.imgur.com/7BQKf5y.png

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *