Kako videti koju ste prvu poruku poslali nekome na Facebook-u? (2017)

Već sam pisao o tome kako doći do prve poruke u Facebook Chat-u, ali taj metod više ne radi, pa sam rešio da napišem novo uputstvo. Ovaj metod radi sigurno i verujem da će raditi još dosta dugo.

Potrebno vam je:

1) Chrome veb pregledač

2) Dodatak Messages Saver for Facebook™

3) Datum kada ste poslali prvu poruku (nije neophodno)

Uputstvo:

1) Instalirajte dodatak – LINK

2) Prijavite se na svoj FB nalog preko Chrome-a

3) Otvorite sve poruke (LINK) i odaberite osobu čiju poruku tražite

4) Odaberite datum:

Kliknite na ikonicu dodatka u gornjem desnom uglu Chrome-a.

prva poruka facebook chat

Pojaviće se prozorče sa dva datuma: prvi datum je datum od kada želite da sačuvate poruke, drugi je do kada želite da sačuvate poruke. Ako ne znate tačan datum kada ste poslali toj osobi prvu poruku, odaberite datum kada ste napravili FB nalog ili tako neki datum za koji ste sigurni da je je bio pre nego što ste poslali poruku. Za drugi datum odaberite koji želite a da je dovoljno daleko da obuhvatite period kada ste poslali prvu poruku.

prva poruka facebook chat

Primer: ako mislite da ste poruku poslali negde juna 2013. godine, odaberite za prvi datum recimo 1. maj 2013., a za drugi datum kraj jula iste godine.

5) Kliknite na SAVE

6) Preuzeće se HTML fajl sa porukama iz odabranog perioda

7) Kada otvorite taj fajl (u Chrome-u recimo) videćete poruke

8) Na vrhu fajla će se nalaziti prva poruka koju ste poslali

Na kraju poslednja za taj period koji ste odabrali

9) Uživajte čitajući

Na ovaj način možete preuzeti i SVE poruke ako želite od bilo koje osobe. Samo odaberite prvi datum kada ste se sprijateljilji sa tom osobom a za drugi datum dan kada preuzimate poruke.

Dodatno: u podešavanjima dodatka možete odabrati format za čuvanje poruka. Podrazumevano je HTML bez slika i emotikona, ali možete odabrati opciju da se sve to sačuva u .zip arhivi.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *