[Chrome dodatak] Ekvalajzer vizuelni efekat za Youtube

Volite da slušate muziku na Youtube-u? Zašto ne biste dodali vizuelni efekat preko stranice? Postoji dodatak koji prikazuje ekvalazjer vizuelni efekat na dnu svake Youtube stranice, a možete ga podesiti po želji. Zove se jednostavno „YouTube Visualizer„.

eq visualizer chrome extension

Ovaj dodatak je jedini ove vrste za Youtube, ali je ovaj efekat dostupan i u sklopu dodataka „Lights off“. Veoma je jednostavan za podešavanje jer ima svega 4 opcije: boje, visina, gustina i prozirnost.

Možete podesiti 3 boje ukupno, i to gornju, srednju i donju, a sve su povezane gradijent efektom. Pored toga, imate slajdere da podesite visinu ekvalajzera, gustinu i prozirnost. Sva podešavanja se primenjuju u realnom vremenu pa možete odmah videti šta vam najviše odgovara.

eq visualizer chrome settings

Dodatak se aktivira tek kada se čuje neki zvuk na trenutnoj Youtube kartici, što znači da je neaktivan dok samo surfujete ovim sajtom i tražite pesme. Kada se aktivira onda možete i da otvorite podešavanja.

Link: YouTube Visualizer

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

  1. Veliki pozdrav iz Israela,pratim vas vec 5 godina,izvanredni ste,nastavite tako 75 godina sam,puno sam naucio,ziveli.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *