[Chrome dodatak] Ekvalajzer vizuelni efekat za Youtube

1

Volite da slušate muziku na Youtube-u? Zašto ne biste dodali vizuelni efekat preko stranice? Postoji dodatak koji prikazuje ekvalazjer vizuelni efekat na dnu svake Youtube stranice, a možete ga podesiti po želji. Zove se jednostavno „YouTube Visualizer„.

eq visualizer chrome extension

Ovaj dodatak je jedini ove vrste za Youtube, ali je ovaj efekat dostupan i u sklopu dodataka „Lights off“. Veoma je jednostavan za podešavanje jer ima svega 4 opcije: boje, visina, gustina i prozirnost.

Možete podesiti 3 boje ukupno, i to gornju, srednju i donju, a sve su povezane gradijent efektom. Pored toga, imate slajdere da podesite visinu ekvalajzera, gustinu i prozirnost. Sva podešavanja se primenjuju u realnom vremenu pa možete odmah videti šta vam najviše odgovara.

eq visualizer chrome settings

Dodatak se aktivira tek kada se čuje neki zvuk na trenutnoj Youtube kartici, što znači da je neaktivan dok samo surfujete ovim sajtom i tražite pesme. Kada se aktivira onda možete i da otvorite podešavanja.

Link: YouTube Visualizer

Povezano:
1 komentar
  1. ljuba kaže

    Veliki pozdrav iz Israela,pratim vas vec 5 godina,izvanredni ste,nastavite tako 75 godina sam,puno sam naucio,ziveli.

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.