Saznajte u koje države možete da putujete bez vize!

Postoji jedan sajt na kojem možete proveriti u koje države možete da putujete bez vize i na koji period (ukoliko postoji ograničenje). Pored toga, imate informacije o tome koliko su cene smeštaja, putovanja i cene u restoranima veće, ili niže, u odnosu na državu iz koje ste.

Sajt je veoma jednostavan i pregledan, dovoljno je da unesete iz koje države ste (ima i Srbije) i na koji kontinent želite da putujete. Zatim ćete dobiti spisak država (sa zastavicama – lep detalj) u koje možete da uđete i boravite bez vize i na koliko dana (ukoliko ograničenje postoji).

putovanje bez vize

Ceo spisak je lepo dizajniran sa dosta ikonica i imate prikazano u procentima koliko se prevoz, smeštaj i cene u restoranima razlikuju u odnosu na državu iz koje ste, a možete i otvoriti detaljniji cenovnik radi upoređivanja. Imate i opciju da uporedite vreme, ali programeri te informacije ručno ubacuju pa nisu dostupna za sve države još uvek.

putovanje bez vize

Kada se izlistaju rezultati videćete samo one države u koje možete da putujete bez vize, a ako želite možete prikazati i ostale, recimo radi informacija o cenama, tako što ćete kliknuti na naziv „X countries required visa“ gde je X broj država koje zahtevaju vizu.

http://visadb.io

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *