Kako omogućiti noćni režim na Twitter sajtu?

I Twitter uvodi noćni režim na svom sajtu, baš kao što je i Youtube. Ova opcija je zaista korisna i mislim da bi svi vodeći sajtovi, na kojima korisnici provode dosta vremena, trebali da uvedu ovu opciju.

Noćni režim se može uključiti i isključiti ručno klikom na određeni taster, ali bi bilo još bolje da postoji podešavanje da se odredi od kada do kada će se noćni režim automatski uključiti, i isključiti. No, to možda kasnije, a sada moramo sami to da radimo.

1) Otvorite twitter.com

2) U gornjem desnom uglu kliknite na sliku profila

3) Izaberite opciju „Night mode

youtube night mode

Podešavanja će se odmah primeniti ali ja bih vam predložio da osvežite stranicu jer sam video da se ne promene svi stilovi odmah. Još bolje ako osvežite sa shift+f5. Ako se pitate šta će se desiti sa bojama profila? Ne brinite, ostaće te koje jesu, ali se može desi da se odmah ne promene pa zato opet savetujem da osvežite stranicu sa shift+f5.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *