Napravite svoju unikatnu masku za telefon!

Maski za telefon ima zaista mnogo sa raznim motivima, ali verujem da biste želeli da imate unikatnu masku, sa nekom vašom slikom, tekstom, brendom… Ako želite, evo kako možete napraviti svoju ličnu unikatnu masku za telefon sa slikom po želji.

Radi se o domaćem sajtu koji nudi usluge štampanja motiva po želji na maskama za telefone, i to dosta povoljno. A ono što je mene privuklo najviše jeste mogućnost štampanja i skinova za telefon! Ako neko ne zna, skin za telefon je ultra tanka maska (0.3mm) tako da telefon izgleda kao da nema masku, a ustvari ima i to sa vašom ličnom slikom/tekstom/brendom.

Dakle, možete odabrati štampu na klasičnim tankim silikonskim maskama – Teracell Giulietta, ili na ultra tankim – Teracell Skin.

1) Prvo je potrebno da odete na njihov sajt – futrole.rs

2) U pretragu unesete „futrola sa slikom po zelji <model>“

maske za telefon sa slikom

3) Za model možete uneti ime – recimo Galaxy S7, ili konkretan broj modela – recimo G935

4) Izaberite iz rezultata odgovarajući model

5) Sad ćete videti cenu i taster da dodate svoju sliku iz računara

maske za telefon sa slikom

6) Dodajte sliku i dodajte proizvod u korpu

Nakon toga, bićete kontaktirani radi potvrde i detalja oko izrade i eventualnih ispravki.

napravi svoju masku za telefon final (1)

Drugi način je da pošaljete sliku, model telefona i vrstu maske (tanka silikonska ili ultra tanka) na njihov email [email protected] a oni će vam nazad poslati skicu kako bi futrola izgledala na vašem mobilnom telefonu. Ako niste zadovoljni možete reći šta da se popravi, a ako jeste onda potvrđujete i paket će stići kod vas u roku od 2-3 radna dana. Ako nemate ideju za sliku, u ponudi imaju preko 1.000 gotovih motiva razvrstanih u kategorije.

Sviđa mi se kod ovog sajta jednostavnost, širok izbor modela i cena. Takođe, u ponudi imaju i dodatnu opremu za telefone i tablete, kao i za računare i laptopove.

napravi svoju masku za telefon final (2)

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *