Isprobajte iPhone X Animoji na Android-u!

Ako ste pogledali bilo koju recenziju o iPhone X telefonu sigurno ste videli i Animoji emotikone. Ako pak ne znate šta je to, ukratko to su 3D emotikoni koji u realnom vremenu oponašaju izraze vašeg lica pomoću posebne Apple Truedepth kamere za prepoznavanje lica – vidi.

Apple je tu kameru implementirao u iPhone X iz nekoliko razloga, a između ostalog zbog potvrde identiteta (nema više senzora otiska prsta – što je brža i zgodnija opcija, no dobro). Njihovi inženjeri su odlučili da mogućnosti te kamere na zabavan način demonstriraju korisnicima i pokažu sa kakvom tehnologijom se susreću. I tako imate Animoji emotikone i njih mogu isprobati samo vlasnici ovog precenjenog telefona.

iPhone X Animoji
Izvor: gizmodo.com

Međutim, ako imate Android telefon sa koliko-toliko dobrom prednjom kamerom, možete isprobati ove emotikone već sada!

Aplikacija SUPERMOJI vam omogućava da isprobate nekoliko 3D emotikona na vašem Android uređaju. Ne koristi specijalnu Truedepth kameru već onu postojaću prednju kameru koju ima većina Android uređaja.

Pored toga, koristi DeepAR.ai za praćenje izraza lica u tri dimenzije, isto kao i Snapchat. Ako imate dobru prednju kameru i dobro osvetljenje oko sebe, izrazi lica emotikona će biti veoma precizni i responzivni.

Od opcija imate:

  • Pozadine – nekoliko boja i slika + možete dodati svoje
  • Emotikone – za sad: zec, pas, majmunče prase, Donald Tramp, neki sa naočarima, panda, sladoled, maca, vanzemaljac, kuče 2, i kokoška
  • Efekte: vatra iz usta, sneg, kiša, srce iz usta, duga iz usta i balončići iz usta

supermoji animoji for android

Možete koristiti i zadnju kameru, a imate i mogućnost snimanja video snimka i pravljenja fotografija. Tako da možete slikati/snimati sebe (tj. emotikone koji oponašaju vaše izraze lica), a takođe i nekog svog prijatelja, partnera, kolegu…

Aplikacija je naravno besplatna za preuzimanje i nalazi se na linku ispod:

Play Prodavnica: SUPERMOJI – the Emoji App

Izvori: 1. Techviral
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *