Kako sakriti fajlove unutar kalkulatora na Android-u?

Postoji dosta načina za sakrivanje fajlova na Android-u, a jedan od tih načina je sakrivanje unutar kalkulatora. Ovaj način je posebno zanimljiv jer ko će pomisliti da su fajlovi sakriveni „ispod“ aplikacije za kalkulator. Posebno je zanimljiv i način otključavanja tih fajlova.

Ovaj metod sakrivanja fajlova koristi veći broj aplikacija pa ću ja ovde predstaviti nekoliko, a vi izaberite koja vam najviše odgovara. Metod otključavanja je svuda isti a on se sastoji od ukucavanja vaše šifre (koju ste izabrali) i potvrdom sa „Jednako“ (=). Inače, aplikacije funkcionišu zaista kao kalkulator kako neko ne bi posumnjao.

Instalirajte neku sa ovog spiska, pokrenite, odaberite šifru, odaberite fajlove/foldere koje želite da sakrijete i kraj! Kada želite da pristupite fajlovima/folderima samo otvorite lažnu aplikaciju za kalkulator, unesite šifru i pritisnite jednako.

#1 Smart Hide Calculator

hide android files in calculator

#2 Calculator Vault

hide android files in calculator

#3 Calculator Vault – All-In-One Locker

hide android files in calculator

#4 Vault

hide android files in calculator

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *