Kako se prijaviti na više Twitter naloga na računaru?

Ako imate dva ili više Twitter naloga i želite da ih koristite na računaru uporedo, onda ste verovatno koristili po jedan u svakom veb pregledaču. Ili ste se možda prijavljivali na neki nalog u privatnom režimu (Incognito). Ne morate više tako, postoji jednostavnije rešenje u vidu Chrome dodatka Twitcher.

Ovaj dodatak vam omogućava da se prijavite na više Twitter naloga u jednoj kartici u Chrome pregledaču, a prelazak sa jednog na drugi nalog je lako.

1) Instalirajte dodatak – link

2) Otvorite Twitter i kliknite na svoj avatar

3) Kliknite na „+ Add account

4) Bićete preusmereni na Twitter stranicu za prijavu

dva twitter naloga chrome (1)

5) Prijavite se na neki drugi nalog

6) Bićete preusmereni na početnu stranicu (prijavljeni sa onim prvim nalogom)

7) Opet kliknite na svoj avatar i sad možete izabrati drugi nalog

dva twitter naloga chrome
Slika: addictivetips.com

Prelazak je brz i jednostavan, možete dodati više naloga, ali jedina mana je što ne možete dobijati obaveštenja (Push notifikacije – vidi šta je to) od oba naloga. To ne može da se reši (pomoću ovog dodatka) i morate se prebaciti na onaj nalog za koji želite da primate obaveštenja.

Da biste uklonili neki nalog idite u podešavanja dodatka i videćete listu svih naloga. Označite one za brisanje i kliknite na kanticu.

dva twitter naloga chrome
Slika: addictivetips.com
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *