Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

Facebook premestio objave iz grupa u zaseban Feed

0
Ad
 

I još jedna novina u okviru čišćenja News Feed odeljka je premeštanje objava iz grupa u zaseban Feed. Već nam je poznato da je Facebook premestio sve objave stranica u novi Feed pod nazivom „Explore Feed“ tokom test perioda (ali će tako i ostati kako mi se čini), pa nas ovo i ne bi trebalo začuditi.

Ažurirala mi se Facebook aplikacija i dočekalo me obaveštenje da je dodat nov Feed: „See posts from your groups all in one place„, što bi u prevodu bilo „Pogledaj objave iz tvojih grupa sve na jednom mestu„.

Ikonica već poznata, tri korisnika u krugu, tapnem i vidim taj novi Feed. Na vrhu su izlistane grupe čiji sam član a koje se nalaze u mojoj „Favorites“ listi, i ispod objave iz svih grupa. Veoma jednostavno i pregledno.

facebook-move-group-new-feed

E, a da li su objave uklonjene iz News Feed-a? Nisam siguran kako ovo funkcioniše ali sam primetio manji broj objava iz grupa, a broj objava prijatelja i stranica na početnoj nisam primetio da je opao. Naiđem na neku objavu iz grupe, ali definitivno nisu tu sve. Recimo, neko je nešto objavio u nekoj grupi pre sat vremena i to se nalazi u novom Feed-u, ali nema nigde na početnoj. S druge strane, neku objavu iz druge grupe sam našao u News Feed-u, ali nisam u onom novom.

Ne znam da li je ova opcija dostupna svima, koristim Facebook za Android i trenutna verzija je 157.0.0.38.97.

Bilo kako bilo, nisam ljubitelj grupa i ne pratim ih često, uglavnom samo Tech Blogeri, tako da mi ova opcija nije niti dobra niti loša, videćemo da li će se zadržati.

Ad

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete postaviti pitanje na posebnom delu bloga namenjenom za to - pitanja.rs