LokLok – savršena Android Lockscreen aplikacija za parove

Želeli biste da svako jutro iznenadite svoju voljenu osobu lepom porukom ili crtežom, ali problem je što živi malo dalje od vas? Crtanje / pisanje poruka po zamagljenom ogledalu ili papirićima je u tom slučaju nemoguće. Ako ste se pronašli ovde, onda će vas obradovati ova aplikacija.

LokLok je kao neka tabla za crtanje ali na zaključanom ekranu. Potrebno je da se povežete sa nekim i delićete istu tablu. Kada neka osoba nešto napiše, ovoj drugoj će se isto to pojaviti. Onda ta druga osoba može nastaviti pisanje, ili pak obrisati sve i napisati nešto novo.

Pored klasičnog pisanja, imate opciju da dodate i fotografiju neku (iz telefona ili da uslikate) i preko nje pišete. Možete menjati stil, boju i debljinu olovčice. Stikera nema mnogo, ali ima po jedan za svaku priliku.

android loklok za parove aplikacija

Postoji i mogućnost kreiranja grupe pa tako možete pozvati više prijatelja i svi ćete deliti jednu tablu za crtanje. Princip je isti samo što ima više korisnika.

Od opcija u samoj aplikaciji imate odabir pozadine (njihove ponuđene, trenutna, neka iz galerije), da li želite da bude prikazan datum pored sata, uključi / isključi zvuk otključavanja, dobijte obaveštenje kada neko nešto nacrta, i možete još ograničiti aplikaciji mobilne podatke pa će se crteži ažurirati samo na WiFi mreži.

Nema mnogo opcija, ali aplikacija je jedina ove vrste i radi odlično. Besplatna je i možete je preuzeti iz Google Play prodavnice. Najbolje bi bilo da pogledate ovaj promotivni video gde su prikazane sve mogućnosti.

https://youtu.be/patgOkFHOgU

Inače, ne zaboravite da uklonite zaključan ekran od sistema inače ćete imati 2 zaključana ekrana. Naravno, onda ćete ukloniti i zaštitu (ako ste imali PIN, lozinku, otisak prsta…) pa razmislite da li želite to ili ne. Ova aplikacija ne nudi nikakvu zaštitu.

Instaliraj LokLok besplatno

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *