Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

Google Play Music za računare (Win, Mac, Linux)

1
Ad
 

Ljubitelji Google Play muzike dobro ste pročitali, vaš omiljeni muzički plejer možete instalirati i na svom računaru. Ne, nije preko Android emulatora i slično, već se radi o nativnoj aplikaciji za Windows, Linux i Mac!

Ako ste u potrazi za zvaničnom Google Play Music aplikacijom za vaš računar, nemate sreće jer je Google još uvek nije kreirao. Ipak, makar su ponudili veb verziju – daj šta daš.

Zato se neko dosetio i kreirao nativnu aplikaciju od te veb verzije: uzeo HTML5 plejer i prepakovao. Jeste da je HTML5 ali ova aplikacija nudi više od samo okvira za veb stranicu (WebView). Aplikacija nudi i dosta dobru integraciju sa samim sistemom.

google-play-music-desktop-2
Slika: technastic

Pa tako, recimo, možete menjati boje u skladu sa Windows 10 bojama, videti na zaključanom ekranu naziv pesme, videti naziv pesme i u okviru koji se pojavi kada menjate jačinu zvuka, itd. Tako da je aplikacija skroz integrisana sa Windows 10 System Media servisom.

Ima čak i tamnu temu ukoliko niste ljubitelj bele boje noći, a takođe i mini-player koji inače nudi i Google u svojoj veb verziji ovog plejera.

google-play-music-desktop-2

Da ova aplikacija bude još bolja, developer je kreirao i Android aplikaciju za kontrolisanje muzike – Remote App – koja je takođe potpuno besplatna.

Autor ne uzima nikakav procenat zarade, sve je ponudio potpuno besplatno, a aplikaciju možete naći i na GitHub-u, preuzeti izvorni kôd i napraviti svoju verziju.

Linkovi:

Ad
Tvoja reklama ovde
Izvori Technastic

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete postaviti pitanje u grupi - Saznaj Novo pitanja i odgovori

1 komentar
  1. Arnion kaže

    Thanks Eileen x