TV Happy uživo (2018)

1

Na skoro svim sajtovima za gledanje TV Happy uzivo kanala se nalazi dosta reklama koje prekrivaju video plejer, a takođe na dosta sajtova se linkovi ne ažuriraju redovno. Zato sam rešio da ovde ažuriram linkove za TV Happay uživo koliko god je to moguće, i postavim plejer za gledanje bez reklama. Koristim VLC plejer ali ga samo Firefox (32-bit) podržava pa zato uvek ostavim i stream link (ili više njih) koji možete kopirati i pustiti preko VLC plejera u računaru, ili preko Android telefona. Ako neki stream link ne radi, slobodno prijavite preko Facebook stranice bloga u porukama (napišite samo npr. proveri link za TV Happy, itd).

Televizija uzivo besplatno preko interneta je dosta tražena pa zato ispod možete videti više načina/metoda za gledanje bez iskakajućih reklama, a prva metoda je uvek najažurnija. Ako ne radi prva onda probajte drugu, i tako redom. Uvek piše kod svake metode šta vam je potrebno za gledanje pa samo se pobrinite da imate sve to. Napisao sam i detaljna uputstva na ovom blogu i linkovao ka njima kako biste se snašli što lakše.

TV Happy uživo live stream (2018) Metod 1

Ažurirano: 02.08.2018. u 00:54h

#1 TV Happy uživo preko VLC-a na računaru

1) Pokrenite VLC player (preuzmi)
2) Kliknite 2x na „Loop“ opciju da bude ovako: vlc loop
3) Pritisnite CTRL+N na tastaturi
4) U polje koje se pojavilo nalepite stream link:
https://bit.ly/2OCBunl(Potreban PotPlayer)
5) Enter

#2 TV Happy uzivo stream preko Androida

1) Instalirajte i pokrenite MX Player (free)
2) U gornjem desnom uglu tapnite na 3 vertikalne tačke
3) Izaberite „Network stream“ (prva stavka)
4) Nalepite neki od VLC linkova iznad

Napomena: ako stream neće odmah da krene stream, ponovo pustite taj isti link. Ako se desi da stream stane, opet ga pokrenite. Dešava se zbog velikog opterećenja.

Prijavi neispravan link

TV Happy uživo live stream (2018) metod 2

Na sledećem linku TV Happy uživo live stream prenos možete pratiti u web pregledaču. Link se otvara u novoj kartici (tab-u)!
LINK >> TV Happy uživo live stream

TV happy uzivo live stream

TV Happy uživo live stream (2018) Metod 4

TV Happy (i ostale domaće kanale) možete takođe gledati pomoću EXYU IPTV dodatka za Kodi. Kompletno tekstualno i video uputstvo možete pronaći na ovom blogu:
Besplatni EXYU IPTV kanali preko Kodi Live TV addon-a

Prednost je što kada jednom instalirate ovaj program imate TV kanale zauvek!

Treba napomenuti da ponekad stream ne radi, npr. ako puštaju neki program koji ne sme da se prenosi uzivo preko interneta onda ugase prenos, ili ako se stream link optereti. Možete bez problema gledati i sa minimalnom brzinom interneta, ako pretpostavimo da je minimalna u većini EX-YU država oko 5 Mbps. Otprilike toliko IPTV televizija i rezerviše sebi za nesmetano gledanje kanala.

Ako se opredelite za gledanje TV Happy uzivo (i drugih kanala) besplatno preko Kodi dodatka Serbia IPTV onda preporučujem malo brži net, makar 10 Mbps kako biste mogli da koristite net u računaru za još nešto. Meni ne koči na 20 Mbps, a pored toga mi radi Youtube. To je možda i najbolji način za gledanje TV Happy i ostalih EX-YU kanala besplatno uživo jer se linkovi redovno ažuriraju. Ako ne želite tako, onda pogledajte druge metode.

Ako nemate flat paket, već megabajte koje trošite, onda povedite računa da ih ne prekoračite jer televizija uzivo (i generalno svaki stream) može da potroši dosta protoka vremenom. Možete preuzeti neki softver koji meri potrošnju interneta, tj. megabajta. Ja koristim ovaj da merim brzinu internet saobraćaja uživo, a ima i opciju da prati potrošnju – https://www.softperfect.com/products/networx/

Da proverote brzinu interneta idite na ovaj link i sačekajte da se testiranje završi (par sekundi) – https://fast.com/

Televiziju uživo preko interneta besplatno možete gledati na još nekoliko načina, a ispod sam izdvojio nekoliko linkova za gledanje drugih TV kanala:

Svi TV streamovi su preuzeti sa domaćih i inostranih servera i oni su odgovorni za kompletan sadržaj.
Na stranicama na ovom sajtu se ne nalazi sadržaj tih TV kanala, već samo linkovi ka njima.

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

1 komentar
  1. Marko kaže

    Hvala!!

Ako već nisi, lajkuj stranicu i budi u toku! Hvala