TV Happy uživo

Na skoro svim sajtovima za gledanje TV Happy uzivo kanala se nalazi dosta reklama koje prekrivaju video plejer, a takođe na dosta sajtova se linkovi ne ažuriraju redovno. Zato sam rešio da ovde ažuriram linkove za TV Happay uživo koliko god je to moguće, i postavim plejer za gledanje bez reklama. Koristim VLC plejer ali ga samo Firefox (32-bit) podržava pa zato uvek ostavim i stream link (ili više njih) koji možete kopirati i pustiti preko VLC plejera u računaru, ili preko Android telefona. Ako neki stream link ne radi, slobodno prijavite preko Facebook stranice bloga u porukama (napišite samo npr. proveri link za TV Happy, itd).

Televizija uzivo besplatno preko interneta je dosta tražena pa zato ispod možete videti više načina/metoda za gledanje bez iskakajućih reklama, a prva metoda je uvek najažurnija. Ako ne radi prva onda probajte drugu, i tako redom. Uvek piše kod svake metode šta vam je potrebno za gledanje pa samo se pobrinite da imate sve to. Napisao sam i detaljna uputstva na ovom blogu i linkovao ka njima kako biste se snašli što lakše.

TV Happy live prenos

Ažurirano: 7.11.2021. u 19:10h
http://live.iptv.tube:22461/[email protected]/7kw2xtsy/42499
http://smartgo.site:8080/8298937393816531/8298937393816531/186240
http://iptv.csserv.co:8000/live/clientr725/631739/2782.ts

TV Happy uživo preko VLC-a na računaru

Potrebno vreme: 2 минута.

Ispod se nalazi uputstvo za puštanje linkova u VLC na računaru i Android-u

 1. Pokrenite VLC player

  Ako nemate VLC player preuzmite ga sa zvaničnog sajta.

 2. Uključite „loop“ opciju

  Pritisnite dva puta na tastaturi „L“ da se aktivira „Loop one“ (vidi sliku ispod)vlc loop one

 3. Otvorite polje za stream

  Pritisnite CTRL+N na tastaturi

 4. Nalepite link

  U polje koje se pojavilo nalepite stream link iz ovog članka

TV Happy uživo prenos preko Android-a

1) Instalirajte i pokrenite VLC Android (free)
2) U levom panelu izaberite „Stream“ stavku
3) Nalepite neki od VLC linkova iz ovog članka
4) Tapnite na tri tačke, desno od pauze
vlc android repeat
5) Tapnite na dve strelice tako da ikonica bude narandžasta
vlc android repeat

Treba napomenuti da ponekad stream ne radi, npr. ako puštaju neki program koji ne sme da se prenosi uzivo preko interneta onda ugase prenos, ili ako se stream link optereti. Možete bez problema gledati i sa minimalnom brzinom interneta, ako pretpostavimo da je minimalna u većini EX-YU država oko 5 Mbps. Otprilike toliko IPTV televizija i rezerviše sebi za nesmetano gledanje kanala.

Ako se opredelite za gledanje TV Happy uzivo (i drugih kanala) besplatno preko Kodi dodatka Serbia IPTV onda preporučujem malo brži net, makar 10 Mbps kako biste mogli da koristite net u računaru za još nešto. Meni ne koči na 20 Mbps, a pored toga mi radi Youtube. To je možda i najbolji način za gledanje TV Happy i ostalih EX-YU kanala besplatno uživo jer se linkovi redovno ažuriraju. Ako ne želite tako, onda pogledajte druge metode.

Ako nemate flat paket, već megabajte koje trošite, onda povedite računa da ih ne prekoračite jer televizija uzivo (i generalno svaki stream) može da potroši dosta protoka vremenom. Možete preuzeti neki softver koji meri potrošnju interneta, tj. megabajta. Ja koristim ovaj da merim brzinu internet saobraćaja uživo, a ima i opciju da prati potrošnju – https://www.softperfect.com/products/networx/

Da proverote brzinu interneta idite na ovaj link i sačekajte da se testiranje završi (par sekundi) – https://fast.com/

Televiziju uživo preko interneta besplatno možete gledati na još nekoliko načina, a ispod sam izdvojio nekoliko linkova za gledanje drugih TV kanala:

DMCA

Povezano:
4 komentara
 1. coa kaže

  Hvala za VLC, radi OK…malo secka
  Na Kodiju nema Happy tv

 2. Che kaže

  Ako moze link od Happy Vlc player

 3. Markedjonic kaže

  molim ako moze za VLC player link od HAPPY TV

 4. Marko kaže

  Hvala!!

Komentari su onemogućeni