Facebook čisti Messenger interfejs, stiže i tamna tema!

0

Facebook svih ovih godina nije baš pružao mnogo pažnje samom izgledu Messenger aplikacije. Pre se opredelio za Lite verziju nego da sredi regularnu, a ta verzija je bivala sve pretrpanija kako su se nove opcije dodavale. Međutim, sada su rešili da to promene i „očiste“ interfejs ove aplikacije.

Na F8 konferenciji u Kaliforniji Facebook je prikazao nekoliko primera kako će Messenger uskoro izgledati. A koliko to uskoro nisu rekli već su samo naveli „veoma, veoma uskoro“.

Prema informacijama i slikama koje imamo, vidi se jasno da je Facebook rešio da smanji broj tastera. Tako da će novi Messenger imati umesto gomile tastera samo tri glavna koji vodi do tri sekcije. Isto možemo primetiti kada se radi o ekranu za dopisivanje jer aplikacija više neće imati šest već četiri tastera. To pak ne znači da će neke od opcija biti uklonjene, već će se samo do njih dolaziti na malo drugačiji način.

Generalno biće još sitnijih i krupnijih izmena, ali ostavljam vam da pogledate slike. Tamna tema se takođe vidi na slikama, što je svakako veliki plus jer je ova bela boja zadavala glavobolje nakon dužeg dopisivanja noću.

Kako se vama čini novi dizajn Messenger-a?

Izvori TNW theverge
Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.