Kako instalirati Instagram Lite u Srbiji?

0

Instagram Lite je jednostavnija verzija Instagram aplikacije, a samim tim i manje memorije u telefonu zauzima. Lite vrezije aplikacija su postale standard uveliko i sve više i više poznatih aplikacija ima svoje Lite verzije. Taj trend raste jer developeri žele da se njihove aplikacije nađu na što većem broju uređaja, a to podrazumeva prilagođavanje i onim starijim.

Instagram je objavio Lite verziju svoje aplikacije, ali je dostupna samo u Meksiku trenutno. Ova verzija nema još uvek sve opcije, pa tako fale recimo direktne poruke, ne možete označiti osobe ili dodati video. Instagram navodi da će Lite verzija dobiti vremenom sve više opcija i biće dostupna u većem broju država.

instagram-lite-screens

Ako ne želite da čekate dok Instagram Lite ne stigne u Srbiju, evo kako možete da instalirate već sada:

1) Preuzmite .apk

Jedini sajt sa kojeg možete da preuzimate .apk fajlove bez brige da su zaraženi je apkmirror. OVDE možete preuzeti Instagram Lite apk.

2) Prebacite .apk u telefon

Recimo preko USB kabla ili WiFi-ja prebacite .apk fajl u memoriju telefona. Ili jednostavno otvorite apkmirror preko telefona i preuzmite Instagram Lite direktno u telefon.

3) Instalirajte .apk

I sad je potrebno još da instalirate .apk fajl. To je slično kao kada instalirate .exe u Windows-u. Kompletno uputstvo sa slikama možete pogledati u OVOM članku.

Instagram Lite Play Store

Izvori androidpolice
Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.